SÖZDE ŞİKE DAVASI

Şekip Mosturoğlu: Türkiye’deki o büyük davaları Fenerbahçe taraftarı çözdü

09 Ekim 2015 Cuma 16:31

3 Temmuz Süreciyle ilgili yeniden yargılama davasından beraat eden Yöneticilerimizden, Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe taraftarının gösterdiği büyük direnç sayesinde sadece sözde şike davası değil, Türkiye’deki son yıllarda gündeme gelen büyük davaların da çözüldüğünü ve taraftarın aslında sadece Fenerbahçe için değil tüm Türkiye için mücadele ettiğini söyledi.

FB TV canlı yayınına bağlanan ve “Herkesin gözü aydın olsun” diyerek söze başlayan Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, “İlk günden beri bize inanan, bu mücadeleyi sürdüren, destekleyen ve hiç yılmayan Fenerbahçe taraftarına şükranlarımı sunuyorum.  Bizim için inanılmaz bir gün. 4 yıldan daha uzun bir süre inanılmaz şeyler yaşadık bu süreçte ama gelinen noktada hem bizlerin hem de Fenerbahçe’nin aklanması gerçekten mutluluk verici. Emeği geçen destek olan herkese çok çok teşekkürler.  İlk günden beri liderliğini gösteren, kenetlenmemizi sağlayan, mücadelede hiç düşmemize izin vermeyen, hem motive eden Başkanımıza çok çok teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Mosturoğlu davalar ve süreçle ilgili olarak ise “Perşembe günü basın toplantısında daha geniş ifade edeceğiz ama gerçekten Türkiye çok karanlık bir dönemden geçti. Kumpas davaları ve o davalarda mağdur edilen insanlar, kurumlar oldu. Bunların başında da Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarı geliyor, en büyük mağduriyeti bunlar yaşadı.  Ama Fenerbahçe taraftarının dik duruşu, mücadeleyi bırakmaması sayesinde, Türkiye’deki o büyük davaların tamamı çözüldü.  Fenerbahçe taraftarının ve Fenerbahçe’nin mücadelesi sonunda aslında dikkatler o yöne döndü.  Bu açıdan bakarsanız bu mücadele sadece Fenerbahçe’nin değil, Türkiye’nin mücadelesiydi.  Taraftarımıza ne desek azdır. Tek kelimeyle haklarını bizlere helal etsinler.  Gerçekten çok büyük mücadele ve çok büyük destek verdiler”  diye konuştu.

Şekip Mosturoğlu, süreç boyunca gelişmeleri an ben an aktaran Fenerbahçe Medya Grubu çalışanlarına ve stüdyodaki konuklar eski yöneticimiz Yasemin Merçil ile Fenerbahçeli Avukatlar Derneği Başkanı İsmail Tepecik’e teşekkür ederek konuşmasını tamamladı