KÜREK

Kürekçilerimiz, Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda kadınlarda ve erkeklerde şampiyon oldu

12 Şubat 2021 Cuma 10:49

Kürekçilerimiz, Köyceğiz’de yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda; erkeklerde üst üste beşinci, kadınlarda ise üst üste üçüncü şampiyonluğunu elde etti. 15 yarışın 14'ünü kazanan sporcularımız, tarihi bir başarıya imza attı.

Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi. Organizasyonda Fenerbahçemiz, erkeklerde ve kadınlarda şampiyon oldu. Kürek şubemiz, erkeklerde 920 puanla üst üste 5., kadınlarda da 600 puanla üst üste 3. kez mutlu sona ulaştı. Sporcularımız kadınlarda 6'da 6 yapaken, erkeklerde ise 9 yarışın 8'ini kazandı.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya'nın da izlediği yarışlar 2000 metre üzerinden 4 kulvar olarak yapıldı.
 
Sarı lacivertliler erkeklerde U23 kategorisinde tek çifte, dört çifte, iki tek ve dört tek yarışlarında birincilik, hafif kilo 2 çiftede ise 2.lik elde etti. Fenerbahçemiz, büyük erkeklerde ise tek çifte, 2 tek, hafif kilo iki çifte ve 8 tek dümencilide altın madalyanın sahibi oldu,
 
Kürek şubemiz, kadınlarda ise iki tek, tek çifte, hafif kilo tek çifte, hafif kilo 2 çifte, hafif kilo 4 çifte ve 2 çiftede ilk sırayı alarak tüm yarışları kazandı.
 
Organizasyonun ardından düzenlenen törende sporcularımıza madalyaları ve kupaları takdim edildi. Kürekçilerimiz kupalarıyla objektiflere zafer pozları verdi.

Basın Fotoğrafları