KULÜP

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Sosyal Kulüpler Birimi, Stadımızı gezdi

26 Kasım 2022 Cumartesi 18:00

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Kulüpler Birimi, 153 Çağrı Merkezi çalışanlarının yer aldığı kafileyle birlikte Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal Kulüpler Birimi tarafından organize edilen gezide 50’ye yakın 153 Çağrı Merkezi personeli aileleriyle birlikte yer aldı.

Stat gezilerine bir yenisini ekleyen Sosyal Kulüpler Birimi, projenin üçüncü ayağında Fenerbahçemizi ziyaret etti ve Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu’na katıldı. Tur kapsamında soyunma odalarını ve saha içini gezen misafirlerimiz, Fenerbahçe’yle dolu bir gün geçirdi.

Ardından Fenerbahçe Müzesi’ni gezerek Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupaları dahil tüm branşlarımızda kazanılmış her türlü şilt, madalya, berat, fotoğraf, belge, ödül gibi sayısız materyalle ilgili bilgiler alan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumumdan birebir heykelini, eski biletleri, eski formaları ve eski fotoğrafları da dikkatlice inceleyen misafirlerimiz; Kulübümüzün kuruluş gününü ve işgal döneminde Kurtuluş Savaşı için silah kaçırma konularını aktaran canlandırmaları da ilgiyle takip ettiler.

Son olarak stadın atmosferini saha içinde yaşama fırsatı bulan kafile, geziyi toplu fotoğraf çekimiyle tamamladı.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları