KULÜP

Fenerbahçe Eşya Piyangosu’nda 1 Bilet Alana 1 Bilet Hediye! Son Gün 16 Kasım!

14 Kasım 2022 Pazartesi 12:16

1 bilet alana 1 bilet hediye kampanyası ile birbirinden güzel hediyeleri kazanma fırsatı için Fenerbahçe Eşya Piyangosu çekilişinde artık son günler... Biletler 5 TL ve sadece Futbol A Takımımızın Forma Kol Sponsoru Nesine.com’un internet sitesi ve mobil uygulamalarında! Üstelik ne kadar bilet alırsan, aldığın kadar bilet de Nesine.com’dan hediye.

Son günlere girerken biletler hızla tükeniyor. Bu eşsiz fırsat kaçmaz.

1 BİLET ALANA 1 BİLET HEDİYE

Fenerbahçe Eşya Piyangosu’ndan alınacak her bir bilet için bir bilet de Nesine.com’dan hediye edilecek. Birbirinden değerli müthiş ödülleri kazanma şansı katlanacak. Satın alınan bilet karşılığında yüklenecek hediye biletler, satın alma tarihinden sonraki gün hesaplara tanımlanacak.
 
Büyük ödüllerde 2 otomobilden, motosiklete,  telefondan, oyun konsoluna ve daha birçok sürpriz hediyeye  kadar onlarca hediyeden biri sizin olabilir. Eşya Piyangosu’nda “Büyük Ödüller”in yanında duygusal değeri yüksek imzalı takım ürünleri hediyeleri kazanma fırsatı da piyangoya heyecan katıyor.
Unutmayın! Ne kadar fazla bilet, o kadar şans ve takımınıza o kadar destek demek.
 
Fenerbahçe Eşya Piyangosuyla kulübümüze önemli bir gelir modeli sunan kampanya ile hem Fenerbahçemiz hem de taraftarlarımız kazanacak.
 
Haydi Fenerbahçe taraftarı! Bilet almak için son gün 16 Kasım.
  
HEMEN BİLET AL