KULÜP

Takımımız lige geri dönüyor. Sen tribünlere dönmek için Taraftar Kartını aldın mı?

15 Ekim 2021 Cuma 10:35

Milli aranın sona ermesine az bir zaman kala her zaman yanında olduğumuz futbol takımımızla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda buluşmak; çıkacağı her maçta inanç ve tutkuyla ilk dakikadan son saniyeye dek omuz omuza destek olmak için geri sayım başladı.

Fenerbahçelinin kartı Taraftar Kart ile tribündeki yerini almak ve birbirinden avantajlı ayrıcalıklara ulaşmak çok kolay.

Yenilenen Taraftar Kart’ın ayrıcalıklar dünyasında taraftarlarımız öncelikli futbol ve basketbol maç bileti alımından her hafta yenilenen günlük 1 GB internet paketi hediyesine, Fenerium'da %10 indirimden; anlaşmalı marka kampanyalarına kadar pek çok fayda ve sürpriz ödülden yararlanabilecek.

Fenerbahçe Taraftar Kart ile Fenerbahçe dünyasının ayrıcalıklarına açılan kapının anahtarını ve gurur duyulası bir kimlik olan Fenerbahçeli kimliğini elde etmek için şimdi hemen başvurabilirsiniz.

Nasıl Taraftar Kart sahibi olurum?

İster taraftarkart.fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 numarasına TARAFTARKART, 1907 ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz.

Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz. Hattınız mobil ödemeye kapalıysa ya da yurtdışı GSM operatörü kullanıcısı iseniz taraftarkart.fenerbahce.org web sitesine girip kredi kartı ile ödeme yaparak da Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerinin avantajları şunlardır:
 
•          Fenerbahçe Taraftar Kart sahibi her iç saha maçında öncelikli bilet satın alma hakkına sahiptir. Her iç saha maçında, genel satış öncesi bilet satın alabilen Taraftar Kart üyelerine özel bir kontenjan ayrılmaktadır.
•          Kullanıcılar haftalık abone olduklarında ve aboneliklerini her yenilediklerinde ister anında kullanabilecekleri isterlerse de biriktirerek ihtiyaç anında kullanabilecekleri günlük 1 GB internet paketi kazanırlar.
•          Fenerium'da Taraftar Kart üyelerine özel %10 indirim bulunmaktadır.
•          Taraftar Kart web sitesinde üyelerin çözebilecekleri "Sen Nasıl Bir Fenerbahçelisin?" testi bulunmaktadır. Üyelerimiz bu testi çözerek eğlenirken taraftar tiplerini öğrenebilir, taraftar tiplerine özel hazırlanmış görseller ile birlikte sosyal medyada paylaşabilirler.
•          Taraftar Kart web sitesinde üyelerin kulübe fikirlerini beyan edebildikleri anketler bulunmaktadır. Üyeler aylık olarak yenilenen bu soruları cevaplayarak kulübe fikirlerini beyan edebilirler.
•          Taraftar Kart web sitesinde belirli aralıklarla yayınlanan sorular/çekilişler/çarklar vasıtasıyla üyeler çeşitli hediyeler kazanabilmektedirler. Hediye havuzu içerisinde; ağırlama paketi, locada maç izleme hakkı, maç bileti, imzalı forma, antrenman izleme şansı ve internet paketi gibi sürpriz ödüller bulunmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Fenerbahçelinin kartı Taraftar Kart!