KULÜP

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz Kırklareli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu

05 Şubat 2020 Çarşamba 13:20

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda GMG Kırklarelispor ile karşılaşan Fenerbahçemiz şehirde büyük ilgi gördü. Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan, Mustafa Kemal Danabaş, Turhan Şahin ve Selahattin Baki de maç öncesinde Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Kırklarelispor Kulübü’nü ziyaret etti.

Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz günün ilk ziyaretini Kırklarelispor Kulübü’ne gerçekleştirdi.  Ziyarette Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Teknik Direktör Bilgin Erdem ve Takım kaptanları Davut Babur ile Enis Çeliksu da hazır bulundu. 2 kulüp başkanı birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.  Konuşmaların ardından Başkanımız Ali Koç, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'a Asr-ı Fener hediye etti.

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyelerimiz daha sonra Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile bir araya geldi. Ziyaretin sonunda Başkanımız Ali Koç ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin birbirlerine çeşitli hediyeler taktim etti.  Başkanımız, Valiliğin anı defterini de imzaladı.

Başkanımız Ali Koç ve beraberindekiler Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu da ziyaret etti. Başkanımız Belediye'de büyük ilgiyle karşılandı.  Ziyarette Başkanımız Ali Koç ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.  Konuşmaların ardından Başkanımız Ali Koç, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na Asr-ı Fener hediye etti. Ziyaretin sonunda siyasetçi Muharrem İnce de
belediye binasına geldi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları