KULÜP

WinWin kampanyası talihlileri; Yöneticilerimiz, Teknik Direktörümüz ve futbolcularımızla yemekte bir araya geldi

25 Eylül 2019 Çarşamba 22:29

Fener Ol kampanyası dahilinde hayata geçirilen “Fenerbahçe WinWin” projesi kapsamında Fenerbahçe Futbol A Takımı ile yemek yeme şansı kazanan talihlilerimiz, bugün Yöneticilerimiz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve futbolcularımızla yemekte bir araya geldi.
 
Beylerbeyi Doğa Balık restoranda gerçekleştirilen organizasyonda Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Alper Pirşen ve Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Damien Comolli, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, İdari Menajerimiz Volkan Ballı, futbolcularımız Vedat Muriqi, Deniz Türüç, Adil Rami, Altay Bayındır, Miha Zajc, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Ferdi Kadıoğlu ile Mathias Zanka’nın yanı sıra talihli taraftarlarımız yer aldı.
 
Fenerbahçemizin mali bağımsızlığına kavuşması için atılan en önemli adımlardan biri olan ve Nisan ayında başlayarak Fenerbahçeli taraftarların desteği ile her gün daha da büyüyen Fener Ol kampanyası dahilinde hayata geçirilen WinWin projesi kapsamında katılım sağlayanlar arasından noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen binlerce kişi, birbirinden özel hediyelerle buluşmaya devam ediyor.
 
Bugün düzenlenen etkinlikte ise talihli taraftarlarımız Futbol A Takımımız ile akşam yemeğinde buluştu.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemekte yöneticilerimiz ve futbolcularımız, taraftarlarımızla yakından ilgilendi ve bol bol fotoğraf çektirdi. Öte yandan futbolcularımız taraftarlarımızın formalarını da imzaladı.
 
Ayrıca Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt yemeğin ardından Doğa Balık restoran işletmecisi Evren Yazgan’a imzalı Fenerbahçe forması ve plaket takdim etti.
 
Fener Ol kampanyası dahilinde hayata geçirilen “Fenerbahçe WinWin” projesi kapsamında ödüller kazanan talihli taraftarlarımız, gelecek haftalarda ödülleriyle buluşmaya devam edecek.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları