KULÜP

Üyelerimizi Ayla filmini Kore Gazilerimiz ve filmin yönetmenleriyle birlikte izlemek üzere Faruk Ilgaz Tesisleri’ne bekliyoruz

02 Eylül 2019 Pazartesi 16:18

Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen, Faruk Ilgaz Tesisleri’mizdeki açık havada sinema organizasyonları devam ediyor.
 
Daha önce ‘Aşk Tutulması’ ve ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmlerinin gösteriminin yapıldığı Faruk Ilgaz Tesisleri’mizde, 4 Eylül Çarşamba günü saat 21.00’da ‘Ayla’ filmi üyelerimizle buluşacak.
 
Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayenin konu alındığı, ülkemizde ve dünyada ses getiren, yönetmenliğini Can Ulkay’ın müziklerini ise ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu’nun yaptığı bu eşsiz filmde; İsmail Hacıoğlu, Çetin Tekindor ve Kim Seol rol alıyor. Öte yandan 2017 yılının Oscar aday adayı filmin yönetmeni Can Ulkay, görüntü yönetmeni İngiliz Jean Paul Seresin ve şanlı tarihimizin yaşayan abideleri kahraman Kore gazilerimiz de bu gecede bizlerle birlikte olacaklardır.
 
Özel yiyecek ikramlarının yapıldığı etkinliğe katılım ücreti üyelerimiz için 50 TL, ödemesini Fenerbahçe Worldcard ile yapacak üyelerimiz içinse sadece 20 TL.
Sinema etkinliğimize katılmak isteyen üyelerimizin 444 1907’yi arayarak ya da uyeiliskileri@fenerbahce.org adresine mail göndererek rezervasyonlarını yaptırmaları gerekmektedir.