KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Eylül sayısı dopdolu

10 Eylül 2019 Salı 12:20

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 199 no’lu Eylül 2019 sayısı Fenerium mağazaları ve bayilerdeki yerini aldı.

Dopdolu içeriğe sahip dergimizde bu ay, futbol köşemizde deneyimli stoper Zanka ile röportaj yaptık. Sarı lacivertli formayı giyen 6’ıncı Danimarkalıyla, keyifli bir röportaja imza attık. Öte yandan geçtiğimiz ay içinde kadromuza katılan futbolcularımızı sizlere tanıtan yazıları dergimizin sayfalarına taşıdık.

Dosya konusu olarak da bu ay Avrupa Ligleri’nde en çok şampiyon olan takımları ele aldık. Türkiye’de Fenerbahçemizin 1959 öncesi Türkiye Şampiyonlukları’nı gündeme getirmesinin ardından Avrupa’daki örneklere baktık. Kulübümüzün 1959 öncesiyle ilgili haklılığını ortaya koyan o kadar çok güzel örnekle karşılaştık ki, okumanızı kesinlikle tavsiye ederiz.

Öte yandan bu ay, 12 gün arayla iki kez Dünya Şampiyonu olan milli yelkencimiz Yiğit Yalçın Çıtak,  Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın yen isimlerinden Sevgi Uzun ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın yeni transferlerinden Hasan Sıkar ile birbirinden özel röportajlara imza attık. Ayrıca Avrupa Şampiyonu olan milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’na gitmeye hak kazanan Fenerbahçe Doğuş Yelken sporcularımız Ateş ve Deniz Çınar’ın başarı haberlerine geniş yer verdik.

“Bizden Biri” köşesinde Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtmaya devam ediyoruz. Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Şükrü Birand,  Semih Şentürk ve Ekaterina Gamova.

Dergimizin bu ayki genç yetenek köşesinin konukları ise Yıldız Kız Voleybol Takımımızın başarılı isimleri Hilal Kocakara ve Sabire Karacaova oldu.

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu ise 1960-1961 sezonunda Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu engelleme girişimlerini anlatan yazıyı sayfalara taşıdı.

Birbirinden özel konuların kaleme alındığı “Spor Yönetimi” “Altyapı” ve “Sinema” gibi özel sayfaların yanı sıra Fenerbahçe tarihine ışık tutan kitapların tanıtıldığı “Fenerbahçe Kitapları” bölümümüzü de ilgiyle okuyacaksınız.

FENERBAHÇE DERGİSİ'NE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Basın Fotoğrafları