KULÜP

Başkanımız ve Yöneticilerimizden TFF'ye ziyaret

16 Eylül 2019 Pazartesi 14:56

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, TFF'nin Riva'daki merkezine nezaket ve 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkanımız ve Yöneticilerimiz, TFF'nin yeni Yönetim Kurulu'na görevlerinde başarılar diledi.
 
Başkanımız Ali Koç'un yanı sıra; Yöneticilerimiz Erol Bilecik, Şaban Erdikler, Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu da ziyarette yer aldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Soydan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Mustafa Çağlar, İsmail Erdem ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile bir araya gelen Başkanımız ve Yöneticilerimiz, TFF binasını gezdi ve eski futbolcuların görsellerinden oluşan bölümü inceledi. Ziyarette birlikte öğle yemeği de yendi.
 
TFF Başkanı Nihat Özdemir, nezaket ziyaretinde bulunan Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimize isimlerinin yazılı olduğu A Milli Takımımızın formasını hediye etti. Başkanımız da "En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe" yazılı bir dergi kupürünün çerçeveletilmiş halini TFF Başkanı Özdemir'e hediye olarak sundu. Başkanımız, U17 Milli Takımı oyuncularıyla da bir araya geldi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları