KULÜP

Antalyaspor maçı için Futbol Ağırlama Paketleri satışı devam ediyor

30 Eylül 2019 Pazartesi 17:40

Büyük Fenerbahçe taraftarına eşsiz bir maç günü deneyimi yaşatmak için hazırlanan Futbol Ağırlama Paketleri sayesinde Fenerbahçemizin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin muhteşem atmosferinde oynayacağı maçları; özel konsept sunumlar ve birbirinden farklı sürprizler eşliğinde izlemek için taraftarımızı stadımıza bekliyoruz.

Takımımızın, 4 Ekim Cuma günü Antalyaspor ile oynayacağı maç için paket satışları devam ediyor. Futbol Ağırlama Paketleri’nin Executive Box, Premium, Platin ve Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor.

#OmuzOmuzaŞampiyonluğa diyerek başladığımız 2019-2020 sezonunda, 5.hafta maçında evimizde MKE Ankaragücü ile oynadığımız karşılaşmayı Futbol Ağırlama Paketleri’nden satın alarak kendileri için ayrılan özel yerden takip etme şansı yakalayan taraftarlarımız, unutulmaz bir gün geçirdi. Müsabaka öncesinde scoreboarddan paylaşılan fotoğrafları ile büyük bir heyecan yaşayan taraftarlarımız, lezzetli menüler eşliğinde ağırlanırken; futbolcularımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle de bir araya geldi ve fotoğraf çektirdi.  Paketlerimizden satın alarak ayrıcalık sahibi olan bir taraftarımızın doğum günü de Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından sürpriz bir pastayla kutlandı.

Siz de birbirinden özel sürprizler yaşamak, Samandıra’da futbolcularımız ile bir araya gelme şansı yakalamak, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’dan size özel e-mail almak gibi özel deneyimler yaşamak istiyorsanız Fenerbahçemizin, 4 Ekim Cuma günü saat 20.30’da Antalyaspor ile oynayacağı maçta, sınırlı sayıda satışa sunulan Futbol Ağırlama Paketinizi tükenmeden alın!

Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri