KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Ağustos sayısı bayilerdeki yerini alıyor

09 Ağustos 2019 Cuma 10:55

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 198 no’lu Ağustos 2019 sayısı Fenerium mağazaları ve bayilerdeki yerini alıyor.

Dopdolu bir içeriğe sahip dergimizde bu ay; Kosovalı forvetimiz Vedat Muriqi’ye yer verdik. Fenerbahçeliliğini ve nasıl Fenerbahçeli olduğunu kendi ağzından dinlediğimiz oyuncuyla keyifli bir röportaja imza attık.

2019-2020 sezonuna hazırlanan Futbol A Takımımızın, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort ve Sports Topuk Yaylası’nda gerçekleştirdiği kampa ilişkin en özel fotoğrafları ve o fotoğrafların hikayelerini sizler için hazırladık.

Fenerbahçemizin 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı için Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde özel bir gece düzenlendi. Her bir dokusuyla iddia ve inancı perçinleyen formalarımız için organize edilen bu özel geceye sayfalarımızda yer verdik. 

Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’ndaki bronz madalya başarısıyla göğsümüzü kabartan milli yüzücümüz Demirkan Demir ile eğlenceli bir röportaja imza attık. 

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın yeni transferlerinden Ceren Kestirengöz; hedeflerini, kariyerini ve özel yaşantısını tüm içtenliğiyle anlattı.

Madalya koleksiyonunu bir hayli zenginleştiren Fenerbahçeli milli cirit atmacı Eda Tuğsuz’la 23 yaş altı Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda kazandığı gümüş madalyaya, Diamond League’in Roma’da gerçekleştirilen 4. ayağındaki ikinciliğiyle elde ettiği olimpiyat kotasına ve İtalya'nın Napoli şehrinde gerçekleştirilen 30. Üniversite Oyunları'nda kazandığı bronz madalyaya dair her şeyi konuştuk.

“Bizden Biri” köşesinde Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtmaya devam ediyoruz. Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Stephen Appiah, Diego Lugano ve Sarunas Jasikevicius.

Geçtiğimiz aylarda Futbol A Takımımızın “Unutulmaz 10 Maçını” incelemiştik. Bu ay ise Erkek Basketbol Takımımızın “Unutulmaz 10 Maçını” mercek altına aldık. 

Tarihimize geçen futbolcularımızın lakaplarına göz attığımız bu sayımızda sizler için “Efsane lakapların ilk 11’i” şeklinde özel bir dosya hazırladık. 

Dergimizin bu ayki genç yetenek köşesinin konukları ise genç kürekçilerimiz oldu. Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası’nı zirvede tamamlayan genç kürek takımımızın iki sporcusu Elis Özbay ve Denizhan Aydın ile kariyer planlarını konuştuk.

İtalya’nın dev kulüplerinden Napoli’ye transfer olan Makedon futbolcumuz Eljif Elmas için de özel bir sayfa hazırladık. Ne biz Eljif’i unutacağız ne de Eljif bizi… “Yolun açık olsun Eljif.”

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu ise 1959 öncesi kazanılan 9 şampiyonluğumuz konusundaki yazıları için ara verdiği “Kıskanılan Fenerbahçe” yazı dizisine 11’incisiyle devam ediyor. 

Birbirinden özel konuların kaleme alındığı “Spor Yönetimi” ve “Spor Altyapı” gibi özel sayfaların yanı sıra Fenerbahçe tarihine ışık tutan kitapların tanıtıldığı “Fenerbahçe Kitapları” bölümümüzü de ilgiyle okuyacaksınız.