KULÜP

Ağırlama paketleri satışa çıktı

28 Ağustos 2019 Çarşamba 13:32

Fenerbahçemizin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin muhteşem atmosferinde oynayacağı maçları; özel konsept, sunumlar ve birbirinden farklı sürprizler eşliğinde izlemek için hazırlanan Futbol Ağırlama Paketleri, taraftarlarımızı eşsiz bir maç gününe davet ediyor.

Takımımızın, 1 Eylül Pazar günü Trabzospor ile oynayacağı maç için paket satışı bugün başladı. Futbol Ağırlama Paketleri’nin  Executive Box, Premium, Platin, Gold olmak üzere 4 farklı seçeneği bulunuyor.

Geçen sezonki karşılaşmalarda Futbol Ağırlama Paketleri’nden satın alarak stadımıza gelen taraftarlarımız, maç öncesinde scoreboarddan paylaşılan fotoğrafları ile büyük bir heyecan yaşadı, lezzetli menüler eşliğinde ağırlandı, futbolcularımız ile fotoğraf çektirdi. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya gelen konuklarımız, unutulmaz anılara sahip oldu.

Siz de birbirinden özel sürprizler yaşamak, Samandıra’da futbolcularımız ile bir araya gelme şansı yakalamak, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’dan size özel mail almak gibi özel deneyimler yaşamak istiyorsanız Fenerbahçemizin  Trabzonspor ile oynadığı maçta, Futbol Ağırlama Paketleri için geç kalmadan yerinizi ayırtın!

Paket detaylarını incelemek ve satın almak için: www.fenerbahce.org/agirlama-paketleri/futbol-agirlama-paketleri