KULÜP

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş’tan açıklamalar

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:46

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, 2019-2020 futbol sezonu kombine kartlarının yenileme süreci ve genel satışına ilişkin Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Taraftarlarımızın yenileme sürecindeki yoğun ilgisinden dolayı onlara teşekkürlerini ileten Kemal Danabaş, 12 Temmuz Cuma günü başlayacak genel satışa yönelik de taraftarlarımızdan aynı şekilde destek beklediklerini ifade etti.

Taraftarlarımızın geçen sene olduğu gibi bu sene de kombinelere hücum ettiğini belirten Mustafa Kemal Danabaş, "Öncelikle büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de kombinelere hücum ettiler. Kombine yenilemelerini yaptılar. Önümüzdeki günlerde genel satışla birlikte kombine satışlarının daha da yoğun olacağını tahmin ediyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bize her zaman desteklerini hissettiriyorlar. Her zaman takımlarının yanındalar.” dedi.

12 Temmuz Cuma günü başlayacak kombine kart genel satışında da taraftarlarımızdan desteklerini devam ettirmelerini beklediklerini vurgulayan Mustafa Kemal Danabaş, “Futbol şubemizin çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar sonucunda önümüzdeki sezonun en büyük şampiyonluk adayı olarak taraftarımızın karşısına çıkacağız. Taraftarlarımızdan 12 Temmuz Cuma günü başlayacak kombine kart genel satışında da desteklerini devam ettirmelerini bekliyoruz. O günün çok yoğun geçeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kombine kart alışı sırasında yaşanacak trafik sorununa ilişkin de taraftarlarımızın zorluk yaşamamak adına Fenerium otoparklarını kullanmalarını rica eden Kemal Danabaş, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Ayrıca taraftarlarımıza şu konuyu belirtmek istiyorum; taraftarımızın kombine kart alışı sırasında stadımızın önünde araba kuyrukları Fenerium’un önünden E-5’e doğru uzanıyor. Fenerium otoparkımız taraftarlarımıza ücretsiz olarak açıktır. Trafiğe sebep olmamak ve zorluk yaşamamaları için kombine almak için gelen taraftarlarımızın araçlarını Fenerium otoparkımıza park etmelerini rica ediyoruz.”