KULÜP

Fenerbahçe Üniversitesi tanıtım faaliyetleri Kocaeli ve Sakarya’da devam etti

16 Temmuz 2019 Salı 15:29

2019-2020 eğitim-öğretim yılında 5 fakülte, 12 bölümüne öğrenci alacak olan Fenerbahçe Üniversitesi’nin tanıtım faaliyetleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, İstanbul’a en çok üniversite öğrencisi gönderen iller arasında yer alan Kocaeli ve Sakarya’da bir dizi ziyarette bulundu.
 
İlk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu daha sonra Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’le bir araya geldi.
 
Ziyaretlerinde Fenerbahçe Üniversitesi’nin vizyonu, hedefleri, fakülteleri ve bölümleri hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu; yüksek bursluluk oranlarıyla, dijital teknoloji alt yapısı ve güçlü akademik kadrosuyla Kocaelili ve Sakaryalı üniversite adayı gençleri 19 Temmuz’da başlayacak tercih günlerine ve Fenerbahçe Üniversitesi’nin Fenerbahçe Spor Kulübü ve Medicana Sağlık Grubu’nun sunacağı uygulama alanları, okurken çalışma, staj ve mezuniyet sonrası iş imkanlarıyla birlikte parlak bir gelecek için dünyanın her yerinde işe girme kabiliyeti olan FBÜ diplomasını almaya, Global Fenerbahçe markasının ve kültürünün bir parçası olmaya davet etti.
 
Türk sanayisinin ve üretim sektörünün merkezi konumundaki Kocaeli ve Sakarya illerinde ekonomik faaliyetlerde bulunan şirketlerle üniversite – sanayi iş birliği tesis edilmesi konularında da değerlendirmeler yapıldı.
 
Söz konusu ziyaretler kapsamında Kocaeli ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlükleri’yle de yapılan temaslarda üniversitemizin tanıtım materyalleri sunuldu. Öte yandan Kocaeli ve Sakarya’da faaliyette bulunan liselerin rehber öğretmenleri ve üniversite adaylarına erişimle ilgili görüşmeler de yapıldı.
 
Ziyaretlerde; Fenerbahçe Üniversitesi’nin eğitim elçisi olan Fenerbahçe Kocaeli ve Sakarya Dernekleri’nin başkanları Abdulkadir Erbağcı, Hüseyin Toplan ve Kocaeli başkan yardımcısı Yunus Şengül, valilik ziyaretlerinde Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’ya eşlik etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/