KULÜP

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ’NİN TRAKYA ÇIKARMASI

08 Temmuz 2019 Pazartesi 18:57

Ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi, bir taraftan güçlü kadrosuyla yeni akademik yıla hazırlanırken diğer taraftan da fakülte ve bölümlerini il bazında yaptığı ziyaretlerle tanıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul’a en yakın mesafede olan Tekirdağ ve Edirne’yi kapsayan Trakya bölgesi ziyaretleri gerçekleştiren Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Rıza Büyükuslu, tanıtım faaliyetleri çerçevesinde Edirne Valisi Ekrem Canalp ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Bünyesinde Spor Bilimleri (Antrenörlük Bölümü), Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim (Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Reklamcılık, Yeni Medya Bölümleri ) ile İktisadi ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) fakültelerine bu yıl ilk defa öğrenci alacak olan üniversitemizin bilgilendirme toplantıları oldukça verimli geçmiş olup, üniversitenin yüksek burs oranları, teknolojik ve akademik altyapı imkanları ile sosyal yaşam olanakları hakkında ayrıca bilgi paylaşımı yapıldı.
 
Trakya ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürlükleri’yle temasa geçilerek, Edirne ve Tekirdağ’ın başarılı gençlerinin ve üniversite adaylarının üniversitemiz hakkında daha fazla bilgiye sahip olması için liselere erişilmesi, üniversitemizin tanıtım materyallerinin dağıtılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Trakya bölgesi ziyaretlerinde üniversitemizin bölgelerinde eğitim elçisi olan Fenerbahçe Şube, Dernek ve temsilcileri Cavit Alamut, Cenk Erensoy ve Hamit Göksel Karaevli de Rektör Büyükuslu’ya eşlik etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/