KULÜP

Fenerbahçe Üniversitesi tanıtım çalışmalarına Ankara’dan başladı

28 Haziran 2019 Cuma 09:42

2019-2020 eğitim-öğretim yılında 5 fakülte 12 bölümüne öğrenci alacak olan Fenerbaçe Üniversitesi’nin Ataşehir Kampüsü'nün tanıtım faaliyetleri kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rektör Büyükuslu, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay ile bir araya geldi. Görüşmede Fenerbahçe Üniversitesi hakkında bilgi verildi ve iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İkinci ziyaret ise yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın Üniversitemize kazandırılması amacıyla Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’na yapıldı. Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın Başkan Yardımcısı Sait Yusuf ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Ramazan Coşkun ile yapılan toplantıda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bursu ve Türkiye Burslarından yararlanan yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Üniversitemize yönlendirilmesi konusunda görüşmeler yapıldı ve mutabakat sağlandı.

Rektör Prof. Dr. Büyükuslu’nun bir diğer ziyareti de Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’ne oldu, Türk dünyasından gelen öğrencilerin Üniversitemize kazandırılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplantıda hazır bulundu. Bu ziyaret kapsamında Türkmenistan Türkiye Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev ‘e Üniversitemiz tanıtılarak Türkmenistan öğrencileri Üniversitemizde eğitim görmeleri için davet edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel’i de ziyaret etti ve görüşmede Ankara Fenerbahçeliler Derneğimizin, Fenerbahçe Üniversitesi’nin eğitim elçiliği misyonunu üstlenerek Ankara’da yaşayan üniversite adaylarının Fenerbahçe Üniversitesi’nin fakülte ve bölümlerini tercih etmesi noktasında tanıtım çalışmaları yapması değerlendirildi.

Haberin diğer fotoğrafları

/