KULÜP

1000’i aşkın minik kalp Fenerbahçe ile buluştu

28 Mayıs 2019 Salı 16:32

Kulübümüzün genç nesillere Fenerbahçe ruhunu, kültürünü ve tarihini aktarmak üzere 2018-19 Eğitim ve Öğretim dönemi ile birlikte başlattığı ‘Okul Çocukları İçin Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu' bugün eğitim öğretim yılının son konuklarını ağırladı.
 
Beşiktaş 50. Yıl Süheyla Artan İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Takım Otobüsü ile Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu etkinliği bünyesinde bugün stadımızı ziyaret etti.
 
Tur kapsamında soyunma odalarını, özel olarak hazırlanmış bölümleri, basın toplantı odasını, saha içini ve Fenerbahçe Müzesi'ni gezen öğrenciler, stadın atmosferini tribünlerden yaşama fırsatı buldu.
 
Sarı Lacivert geçen 2018-19 Eğitim ve Öğretim dönemi
 
2018-2019 eğitim-öğretim dönemi boyunca her hafta bu büyük efsane ile buluşup Saracoğlu’nun eşsiz atmosferinde Fenerbahçe ruhunu hep birlikte yaşayan Sarı Lacivert minik kalplar, şanlı tarihimize şahitlik ederek hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadılar.
 
İstanbul’da yer alan okullarımızın öğrencileri, her hafta salı günü Fenerbahçe takım otobüsü ile okullarından alınarak bir asrı aşkın süredir büyük efsanelere ve zaferlere şahitlik eden stadımızı gezdiler ve rehberlerden şanlı Fenerbahçe tarihiyle ilgili de bilgiler edindiler. Proje kapsamında 29 okul, 1112 öğrenci ‘Okul Çocukları İçin Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu’na katıldı.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları