KULÜP

Fenerbahçeli Ünlüler FB TV’de Fener Ol Diyecek

02 Mayıs 2019 Perşembe 16:16

4 Nisan’da daha önce benzeri görülmemiş bir taraftar desteği ile başlayan Fener Ol kampanyası, ilk günkü heyecanla ve camianın desteği ile hedefe doğru ilerliyor. 
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un mali anlamda kurtuluş formülü olarak gördüğü kampanya, sadece Fenerbahçe taraftarlarının değil toplumun her kesiminin desteği ile karşılanarak tarih yazmaya devam ediyor. 
 
Bu büyük kampanya benzeri görülmemiş bir fark yaratmaya daha hazırlanıyor. Sarı Lacivert renklere gönül vermiş ünlüler, Fener Ol kampanyası için FB TV ekranlarında bir araya gelerek, hep birlikte Fener Ol diyecekler.
 
FB TV’de 3 Mayıs tarihinde saat 21:00’de canlı yayınlanacak olan ‘İlker Ayrık ile Fener Ol Özel’ programı, kampanyaya desteği arttırmak ve Fenerbahçe aidiyetini bir kez daha vurgulamayı amaçlayarak Fenerbahçe’ye gönül vermiş birçok ünlü ismi bir araya getirecek.
 
Bu isimlerden bazıları: Murat Dalkılıç, Murat Şeker, Hande Katipoğlu, Tülin Şahin, Didem Balçın, Tim Seyfi, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner Fersoy, Hakan Bilgin, Hakan Ural, Uraz Kaygılaroğlu, Tuncay Şanlı, Ali Güneş, Mehmet Aurelio…
 
Fener Ol kampanyasında hedeflenen noktalara yaklaşmak için dönüm noktalarından biri olması beklenen gecede taraftarları sürpriz içerikler ve keyifli vakit geçirebilecekleri saatler bekliyor.