KULÜP

Efsanemiz Lefter’in kabri başında anma töreni düzenlendi

22 Nisan 2019 Pazartesi 17:43

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği, Samatya Kültür ve Gençlik Derneği ile Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen anma töreni kapsamında İstanbul’daki Rum Okulları öğrencileri ve aileleri, efsanevi milli futbolcumuz Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada’daki kabrini ziyaret etti.

Ziyarette; Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Resul Can, Samatya Kültür ve Gençlik Derneği Başkanı Stelyo Gülgün ile Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Gönülcü de yer aldı.

Sabah erken saatlerde Büyükada’ya hareket eden kafile, 2018-2019 Spor Toto Süper Ligi'ne adını veren 'Ordinaryüs' lakaplı değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada Rum Ortadoks Mezarlığı’nda bulunan kabrine gitti. Öğrencilere Lefter ruhunu aşılamak adına Lefter’in hayatı ve Fenerbahçeliliğiyle ilgili bilgilerin de aktarıldığı anma töreninde merhumun ruhuna dualar okudu ve kabrine çelenk bırakıldı.

Daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne gelen öğrenciler ve ailelerini burada Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Esra Nazlı Ercan karşıladı. Ardından stadımızı gezen kafile, Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu kapsamında soyunma odalarını, özel olarak hazırlanmış bölümleri, basın toplantı odasını, saha içini ve Fenerbahçe Müzesi'ni gezdi.

Ziyaretin sonunda kendilerine bu imkanı sağlayan Kulübümüze teşekkür eden kafile, toplu fotoğraf çekiminin ardından stadımızdan ayrıldı.

Fotoğraflar: Burak Saltık
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları