KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Mart sayısı bayilerdeki yerini aldı

10 Mart 2019 Pazar 11:47

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 193 no’lu Mart 2019 sayısı bayilerdeki yerini aldı.

Dopdolu bir içeriğe sahip dergimizde bu ay; Sloven oyuncu Miha Zajc’e yer verdik. Beşiktaş maçında ilk golünü de atan oyuncuyla keyifli bir röportaja imza attık.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın her iki guard pozisyonunda da oynayabilen ve Türkiye Kupası finalinde yaptığı savunmayla galibiyette önemli rol oynayan Erick Green ile kısa sürede değişen oyununu konuştuk.

Kadın Basketbol Takımımızın oyuncusu Özge Yavaş  ile gerçekleştirdiğimiz röportajda basketbola olan tutkusundan gelecek planlarına kadar birçok konuyu sayfalarımıza taşıdık.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın devre arasında transfer ettiği Bulgar smaçör Dobriana Rabadzhieva’ya voleybol kariyerinden özel yaşantısına kadar birçok soru sorduk ve çok samimi cevaplar aldık.

Milli boksör Serhat Güler, Strandja Boks Turnuvası’nda elde ettiği gümüş madalyanın öyküsünü bizlerle paylaştı.

Dergimizin bu ayki genç yetenek köşesinin konukları ise; Kadın Basketbol Genç ve Gelişim Takımımızda forma giyen Esra Şen ve Aslı Yılmaz ile kariyer planlarını konuştuk.

Taraftar köşemizde ise, "Fenerbahçelilik bir yaşam tarzıdır, bir kültürdür" diyen Fenerbahçe'ye gönül vermiş ve Fenerbahçeliliği iliklerine kadar hisseden taraftarımız Mert Tanciğer ile yaptığımız keyifli bir röportaj sizleri bekliyor.

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu ise 1959’da bugünkü adıyla Süper Lig kurulmadan önce oynanan ve Türkiye’nin ilk şehirlerarası deplasmanlı ulusal ligi olan Milli Küme’de, 1940'daki ikinci şampiyonluğumuzu anlatıyor.

“Bizden Biri” köşesinde Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtıyoruz. Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Hooijdonk ve Mirsad.

Özel içeriklerimiz için; http://instagram.com/fenerbahcedergisi’ni takip etmeyi unutmayın.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları