KULÜP

Engelsiz Mardin Futbol Takımı’ndan Başkanımız Ali Koç’a ziyaret

15 Mart 2019 Cuma 15:58

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca Engelsiz Mardin projesi kapsamında engelli bireylerden oluşan Engelsiz Mardin Futbol Takımı oyuncuları ve antrenörleri Başkanımız Ali Koç’u makamında ziyaret etti.

Futbol A Takımımızın Demir Grup Sivasspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bugün oynayacağı karşılaşmayı izlemek için İstanbul’a gelen kafile, stadımızı gezdikten sonra Başkanımız Ali Koç’la da bir araya geldi.

Engelli bireylere yönelik toplumda farkındalık oluşturmak, engellilerin de sportif faaliyetler yapabildiğini göstermek, engellilere yönelik ön yargıları kırmak gibi amaçlar doğrultusunda ‘Hayatı paylaşmak için engel yok’ mottosuyla gerçekleştirilen Engelsiz Mardin projesi kapsamında kurulan Engelsiz Mardin Futbol Takımı oyuncuları ve antrenörleri, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın Başkanımız Ali Koç’a hediye ettiği üzerinde isminin yazılı olduğu Mardin Büyükşehir Belediye Spor futbol takımı ile voleybol takımının formasını takdim etti. Başkanımız Ali Koç ayrıca oyuncuların formalarını imzaladı.

Ziyaretin sonunda Başkanımız Ali Koç ile Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, konuklarla fotoğraf çektirdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları