KULÜP

65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu

28 Mart 2019 Perşembe 09:39

Milliyet Gazetesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nin 65.’si geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Gecede Fenerbahçemiz 3 ödülün sahibi oldu.

Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen; siyaset, spor, iş, sanat ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı ödül töreninde Başkanımız Ali Koç, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mustafa Tankut Turnaoğlu, Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt ile Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra ve 1907 Fenerbahçe Espor Genel Menajeri Emre Aksoy da yer aldı. 

Törende "Yılın Antrenörü”, “Yılın Sporcusu”, “Gillette Yılın Futbolcusu”, “Yılın Takımı" başta olmak üzere birçok ödül dağıtıldı.

"Yılın Antrenörü" ödülüne Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic layık görüldü. Maç programı nedeniyle gecede yer alamayan Zejko Obradovic’in ödülünü, Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan aldı.

“Yılın Sporcusu" ödülü ise 200 metre Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli atletimiz Ramil Guliyev’in oldu. Geçen sene de aynı ödüle layık görülen Ramil, ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun elinden aldı.

“Yılın Gillette Gibi Espor Takımı” ödülüne de 1907 Fenerbahçe Espor takımı layık görüldü. Türkiye Espor Kurucu Başkanı Alper Afşın Özdemir’in takdim ettiği ödülü, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra aldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/