KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Şubat sayısı Fenerium mağazalarındaki yerini aldı

07 Şubat 2019 Perşembe 14:49

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 192 no’lu Şubat 2019 sayısı Fenerium mağazalarındaki yerini aldı.

Dopdolu bir içeriğe sahip dergimizde bu ay; Nijeryalı yeni transferimiz Victor Moses’e yer verdik. Göztepe maçında ilk golünü de atan oyuncuyla keyifli bir röportaja imza attık.  Öte yandan Futbol A Takımımıza yeni katılan oyuncularımızı sizler için yakından inceledik.

Erkek Basketbol Takımımızın uzunu Joffrey Lauvergne ile Partizan’dan NBA’e gidiş hikayesini ve ardından Fenerbahçe Beko formasıyla tanışmasını konuştuk.

Kadın Basketbol Takımımızın İtalyan oyuncusu Cecilia Zandalasini  ile gerçekleştirdiğimiz röportajda basketbol kariyeri ile beraber resim ve sanatla iç içe geçen yaşamına dokunduk.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın Hollandalı pasör çaprazı Wouter ter Maat’la bir araya geldik ve voleybol kariyeriyle özel yaşantısını konuştuk.

Genç atletimiz Rümeysa Ökdem de yüksek atlamada kırdığı 25 yıllık rekorla sayfalarımıza konuk oldu ve hedeflerini dergimize anlattı.

Dergimizin bu ayki genç yetenek köşesinin konukları ise; Türkiye Artistik Yüzme Kış Şampiyonası’nda tüm yaş kategorilerinde birincilik elde eden Senkronize Yüzme Takımımızın başarılı sporcuları Zeynep Buse Güler, Ada Su Beşiktaş, Yağmur Ektaş ve Talya Özkaya oldu.

1993-95 arasında formamızı giyen Danimarkalı eski sol kanat oyuncusu, Futbol A Takımımızın Antalya kampını ziyaret etti. Bu sırada biz de dönemin gazetelerinin Sarı Boğa diye adlandırdığı Nielsen’le eski günleri yaad ettik.

Fenerbahçemizin Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynadığı maç esnasında tribünden merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralanan ve hastanede geçirdiği yoğun tedavinin ardından geçtiğimiz ay taburcu edilen taraftarımız Emre Soner Ergen’i evinde ziyaret ettik ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu ise 1959’da bugünkü adıyla Süper Lig kurulmadan önce oynanan ve Türkiye’nin ilk şehirlerarası deplasmanlı ulusal ligi olan Milli Küme’nin 1937’deki ilk sezonunu anlatıyor.

“Bizden Biri” köşesinde Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtıyoruz.  Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Uche, Okocha ve Mrsic.

Özel içeriklerimiz için; http://instagram.com/fenerbahcedergisi’ni takip etmeyi unutmayın.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları