KULÜP

Başkanımız ve Yöneticilerimiz Kayseri’de üyelerimizle bir araya geldi

08 Şubat 2019 Cuma 18:54

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Süper Lig’in 21.haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi’nin takımımızın konakladığı otelde düzenlediği organizasyonda, kongre üyelerimizle bir araya geldi.

Kayseri’deki organizasyona Başkanımız Ali Koç’un yanı sıra Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Fethi Pekin, Ömer Okan, Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Esra Nazlı Ercan ile Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, üyeler ve taraftarlarımız katıldı.

Etkinlikte Kayseri’de yapılması planlanan Fenerbahçe Spor Kompleksi de tanıtıldı. Kompleksin yatırımcılarından Ahmet Yıldırım ve Dursun Öztürk de organizasyonda yer aldı.  Başkanımız Ali Koç, iki yatırımcıyı da kürsüye davet ederek, teşekkür etti.

Organizasyonda Başkanımız ve yöneticilerimiz üyelere rozetlerini takdim etti ve Başkanımız Ali Koç, üyelerle fotoğraf çektirdi.

Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte kongre üyesi olan 26 taraftarımızın isimleri şu şekilde:

Ersin Kıranatlıoğlu, Murat Aksu, Mustafa Demirel, Osman Güldüoğlu, Serkan Elitaş, Serhat Sarıalp, Ahmet Çalık, Ahmet Yıldırım, Akın Arif Demir, Derviş Özçekirdek, Esabil Yüksel, Furkan Kayaaltı, Hüseyin Hakan Kınaş, İrfan Püsküllü, Mehmet Dikmen, Mustafa Hattat, Mustafa Özalp, Salih Levent Çınar, Serdal Altundağ, Soner Akbulut, Suat Sonyürek, Yusuf Kaçar, İbrahim Ulukaya, Burak Kaytez, Çağdaş Çelik, Mehmet Severcan.

Başkanımızdan Mehmet Ali Erbil’e moral telefonu

Başkanımız Ali Koç, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte anlamlı bir davranışta bulundu.

Başkanımız, bir süredir tedavi gören Fenerbahçeli oyuncu, sunucu, komedyen ve şovmen Mehmet Ali Erbil’i, görüntülü arayarak moral verdi. Başkanımız ve yöneticilerimiz aynı zamanda 8 Şubat doğum günü olması sebebiyle de Mehmet Ali Erbil’in yeni yaşını kutlarken; etkinliğe katılan üyelerimiz de Erbil için doğum günü şarkıları söylediler. Başkanımız, telefon görüşmesinin sonunda Mehmet Ali Erbil’in, bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları