KULÜP

Mehmet Naim Dağlı son yolculuğuna uğurlandı

09 Kasım 2019 Cumartesi 14:51

Kulübümüzün eski basketbolcularından, 3556 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz Mehmet Naim Dağlı bugün düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.
 
Merhum Mehmet Naim Dağlı için ilk tören Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapıldı. Törene; Dağlı ailesinin fertlerinin yanı sıra; Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, Fenerbahçe Beko Menajeri Cenk Renda ve eski sporcularımız ile sevenleri ve yakınları katıldı.
 
Burada bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Camiamız için üzücü bir gün. Ben sizin kadar şanslı değilim aslında. Naim amcayı tanıyamadım. Gelmeden kimle konuşsam, herkes kendisi hakkında çok güzel şeyler söyledi. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.
 
Ardından dualar okundu ve merhumun tabutu omuzlar eşliğinde cenaze aracına konuldu.
 
Merhum Mehmet Naim Dağlı toprağa verildi
 
Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Mehmet Naim Dağlı son yolculuğuna uğurlandı. Buradaki cenaze törenine, Dağlı ailesi ile merhumun yakınları ve sevenleri katıldı. Merhumun cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
 
Merhum Mehmet Naim Dağlı’ya bir kez daha Allah'tan rahmet; başta Dağlı ailesi olmak üzere, sevenleri, yakınları ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan, Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları