KULÜP

Fenerbahce.org’a Altın Örümcek ödülü

07 Kasım 2019 Perşembe 11:18

17. kez gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, jürinin ve halkın oylarıyla seçilen projeler belli oldu. Resmi internet sitemiz www.fenerbahce.org, halkın oylarıyla halkın favorileri dalında spor kategorisinde ödüle layık görüldü.
 
Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen en iyi projelerin belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri‘nin 17.’si Beyoğlu Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleştirildi.
 
Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, 28 kategoride 1.469 proje yarıştı. Bilişim ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan 20 kişilik jüri konseyi tarafından değerlendirilen projelerden 245’i finale kaldı.
 
Gecede Kulübümüzün resmi internet sayfası www.fenerbahce.org'un tasarımını gerçekleştiren Kollektif Ajans, halkın oylarıyla halkın favorileri dalında spor kategorisinde ödüle layık görüldü. Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra'nın da katıldığı ödül gecesinde Fenerbahçe Spor Kulübü ve Bağlı Şirketler Bilgi Teknolojileri Direktörü Bülent Kaçmaz, Kollektif Ajans Başkanı Hüseyin Camcı ve Kollektif Ajans Kreatif Ekip Lideri Haluk Koşar ödülü alan isimler arasında yer aldı.
 
FBTV'ye konuşan Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra, “Amacımız her zaman Fenerbahçe için çok çağdaş, yeni ve modern bir internet sitesi yaratmaktı. Bunun takdir edilmesi de çok hoşumuza gidiyor. Ekibe teşekkür ediyorum. Hem Kollektif Ajans’a hem de Fenerbahçe’deki tüm ekibe teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin web sitesi, sürekli kendini geliştiren, dünya standartlarında bir site olmaya devam edecek.” dedi.
 
Kollektif Ajans Başkanı Hüseyin Camcı, “Bize inanan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Başkanımıza çok teşekkür ederim. Yeni yönetimimizin vizyonuna uygun ve dünya standartlarında bir web sitesi yaratmak istedik. Yenilikçi fikirlerimizi hayata geçirebilecek bir alan yaratmak istedik. Ekibe de ayrıca teşekkür ediyorum. Başarının devam edeceğine inanıyorum. Çünkü sürekli geliştirip yeni fikirler üretiyoruz. Sürekli yaşayan ve güncellenen bir yapı olarak devam edecek. Her şey Fenerbahçe için.” ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Bağlı Şirketler Bilgi Teknolojileri Direktörü Bülent Kaçmaz ise, “Fenerbahçe Spor Kulübü 112 yıldır yeniliğin peşinde. Hedefi, her zaman Türk sporunu daha ileriye daha yeniye taşımak oldu. Sadece kendi özelinde bir varlık sebebi veya amacı yok. Türk sporunu, dünya sporunun ulaştığı seviyede temsil etmenin gayreti içinde. Bu yıl dijital teknolojiler özellikle odak alanımızda ve fenerbahce.org da bu konudaki başlıca kanallarımızdan biri. Ödül de bizi çok motive etti kuşkusuz. Web sitesinin devamında gelecek olan diğer iletişim kanallarıyla da kulübümüzle taraftarımızın etkileşimini daha da derinleştireceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları