KULÜP

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan Yüksek Divan Kurulumuzda konuştu

26 Ekim 2019 Cumartesi 13:50

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okuyan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, şu ifadeleri kullandı:
 
“Sayın Yüksek Divan Kurulu Başkanımız, Sayın Başkanım ve çok değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım, Sayın Denetleme Kurulu Üyesi arkadaşlarımız, Saygıdeğer Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, sevgili basın mensupları ve ekranları başında bizleri takip eden değerli üyelerimiz ve taraftarlarımız; hepinizi saygıyla selamlıyorum.
 
Yönetim Kurulu olarak 8 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrasında bazı görev değişiklikleriyle ilgili kararlar alınmıştır.
 
Bu kararlar doğrultusunda da gerçekleştirilen planlama sonucunda daha önce Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sevil Zeynep Becan’ın başarıyla yürüttüğü Genel Sekreterlik görevini şahsımın onurla devraldığını ifade etmek istiyorum.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün en değerli makamlarından biri olan Genel Sekreterlik görevine şahsımın seçilmesi benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır.
 
Bugün Yüksek Divan Kurulu toplantımız kulübümüzün tarihi günlerinden birisine şahitlik ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 25.yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyesi olmuştur. Kendileri birazdan bu salonda bizleri şereflendireceklerdir. Katılımları için teşekkür ediyor, gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.
 
Kulübümüzdeki gelişmelere geçmeden önce ülke gündeminin en önemli konusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de yürüttüğü operasyona değinmek istiyorum. Bu ülkenin fertleri olarak bu önemli operasyonun neden olması gerektiği başta olmak üzere tüm önceliklerimizi hepimiz biliyoruz.
 
Bu tarihi operasyon sırasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.
 
Allah devletimize, askerlerimize güç, kuvvet ve kudret versin.
 
Büyük Fenerbahçe camiasının en önemli parçasını oluşturan siz değerli üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nda bugün sizlerle son 3 ayı konuşacağız.
 
Başkanımızın önceki açıklamalarında yaptığı ‘tam şeffaflık’ vurgusunu yönetim kurulu olarak bizler ilke edindik ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
 
Kulübümüzün geleceğini ilgilendiren tüm projelerimizi yine en şeffaf bir şekilde belirlediğimiz yol haritaları doğrultusunda uygulamaya geçirip, adımlar atmaya başladık.
 
Camiamızdan tek beklentimiz; tüm bu süreç boyunca Kulübümüzün bu günü ve geleceği için belirlediğimiz bu dönüşüm programı çerçevesinde bizlere inanmaları ve desteklerini bizlerden bir an olsun eksik etmemeleridir.
 
Son 3 aylık dönemi ele alarak yaptığımız planlamalar ve gelişmelerin bir kısmı hakkında bazı bilgileri paylaşmak istiyorum.
 

SPORTİF BAŞARILAR
 
Hepimizin bildiği üzere Fenerbahçe Spor Kulübü, binlerce sporcumuzla birlikte 9 branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. Bir spor kulübünden daha fazlası olma duygusunu taşıyan bizler; hem olimpik branşlarda hem de altyapılarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı ‘öncü ve örnek kulüp olma’ misyonumuz doğrultusunda sürdürmeye, mevcut yapıyı geliştirmeye devam ediyoruz.
 
Olimpik şubelerimizdeki oyuncularımız ile birlikte bu dönemde çok önemli başarılar kazandık.
 
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nın 51 kilo finalinde milli sporcumuz Buse Naz Çakıroğlu gümüş madalya kazanarak dünya ikincisi olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 
Ayrıca sezona Cumhurbaşkanlığı kupasını müzemize 12. kez getirerek merhaba diyen Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızı mücadeleleri için kutluyorum.
 

TOKYO OLİMPİYATLARI
 
Kulübümüz spora ve sporcuya verdiği önemle birlikte Türkiye’nin en büyük spor kulübü olma sorumluluğuyla hareket etmeye çalışıyor.
 
Bu bağlamda 9 branşta faaliyet gösteren bir spor kulübü olarak Dünya üzerindeki en büyük spor organizasyonlarından biri olan 2020 Tokyo Olimpiyatları için geri sayıma başladık.
 
Türk sporu için sonsuz bir heyecanla bu sürece hazırlandık ve son güne dek de hazırlıklarımız devam edecek.
 
Japonya'nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda ülkemiz adına yarışacak şu anda 8 sporcumuz bulunuyor. 33 sporcumuz da kota mücadelesini sürdürüyor.
 
Ülkemiz adına yarışacak sporcularımız olan Ramil Guliyev, Eda Tuğsuz, Özkan Baltacı, Ahmed Saleh, Alican Kaynar, Ateş - Deniz Çınar, Emre Sakçı’ya ve olimpiyatlar için kota mücadelesi almak için mücadele eden sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum.
 
Fenerbahçe olarak Türkiye için yarışacak bayrağımızı temsil edecek milli sporcularımıza destek olmaktan, sporcular yetiştirmekten gurur duyuyoruz.
 
Sporcularımızın; başarıları, duruşları ve Türk bayrağını dalgalandırmasıyla Türkiyemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine ve Türk sporunun başarılarını tüm dünyaya göstererek Türk gençlerine rol model olacaklarına inanıyoruz.
 
Bu uğurda emek veren başta Başkanımız olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarıma, her daim Fenerbahçe’ye olan destekleriyle taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza da teşekkür ediyor; ülkemizin şanlı bayrağını temsil edecek tüm sporculara Tokyo’da başarılar diliyoruz!
 

SPONSORLUKLAR
 
Fenerbahçemiz; büyük ve başarılı bir spor kulübüdür. Bu vizyonu korurken, geleceğe yönelik yatırımlarımızı da her sezon gerçekleştirmemiz gerekiyor.
 
Elde ettiğimiz başarıların üstüne koyarak ilerlemek, bulunduğumuz konumu korumak ya da daha yükseğe çıkarmak gibi sayısız hedeflerimiz, sonsuz hayallerimiz var.
 
Bu sezonda, çok değerli markalarla gerçekleştirdiğimiz iş birliği anlaşmalarıyla ailemiz günden güne büyümeye devam ediyor.
 
Bu doğrultuda; Kulübümüz, ülkemizin lider kablo firması Öznur Kablo arasında gerçekleştirdiği işbirliğiyle Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlamıştır.
 
Armamızı gururla temsil eden takımımız 2019-2020 sezonu boyunca “Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı” olarak anılacaktır.
 
Ayrıca ülkemizde voleybol adına birçok ilki hayata geçiren Fenerbahçemiz ile Corendon Airlines, Kafkas Kuyumculuk ve Fluo markaları arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
Bu anlaşmalar doğrultusunda Corendon Airlines, Kadın Voleybol Takımımızın forma sırt, Kafkas Kuyumculuk forma koltuk altı ve Fluo şort/tayt sponsoru oldu.
 
Voleybolun hem kadın hem de erkek branşlarında ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşınmasının öncülerinden birisi olan Fenerbahçemiz, Erkek Voleybol Takımımızın da da isim ve forma göğüs sponsoru olarak HDI Sigorta ile işbirliği anlaşması imzaladı.
 
Forma sırt sponsoru olarak ise Fluo markasıyla birlikte yürüyeceğiz.
 
Bilcee firması ise bu yıl hem erkek hem de kadın voleybol takımımızın forma sponsoru olmuştur.
 
Gücümüze güç katan değerli markalarla yaptığımız bu birlikteliklerin tüm taraflar ve camiamız için hayırlı, uğurlu ve şampiyonluklarla dolu olmasını diliyorum.
 
KONGRE ÜYELİĞİNE GEÇİŞ KAMPANYASI:
 
Sizlere Ekim ayının başında başlattığımız temsilci üyelerimizin kongre üyeliğine geçiş yapma fırsatını tanıdığımız yeni kampanyamızdan bahsetmek istiyorum:
 
Hepimizin bildiği üzere Fenerbahçe kongre üyeliği; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün geleceğinde söz sahibi olma hakkına sahip olmak ve alacağı kararlarda etkin rol almak demektir.
 
Bu doğrultuda; Fenerbahçe’mizi oluşturan tüm üyelerimizin, Fenerbahçe’nin geleceğinde söz sahibi olmaları adına temsilci üyelerimiz için özel olarak hazırladığımız kongre üyeliğine geçiş kampanyasını hayata geçirdik.
 
Başlattığımız bu kampanya, 1 Ekim -31 Aralık 2019 tarihleri arasında sadece 3 ay süreyle geçerli olacak ve geçiş yapmak isteyen temsilci üyelerin anlaşmalı bankalarımız olan Yapı Kredi ya da Ziraat Bankası şubelerine başvurarak, geçiş ücreti olan 8.000 TL için vade farksız 12 ay taksit imkanından yararlanabilecekler.
 
Fenerbahçe üyelik kredisinin faiz masrafları ise kulüp tarafından karşılanacağını dipnot olarak belirtmek istiyorum.
 
Temsilci Üyeliklerini Kongre Üyeliğine taşımak isteyen tüm üyelerimiz için başlattığımız Fenerbahçe Kongre Üyeliği’ne Geçiş Kampanyasına, tüm temsilci üyelerimizi bekliyoruz.
 
Gelin, Fenerbahçe’nin kararlarına katılımcı olun, gelin bu fırsattan yararlanın ve Fenerbahçe Kongre Üyesi olun.
 

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ:
 
Camiamızın heyecanla takip ettiği önemli bir gurur kaynağımız ise Fenerbahçe Üniversitesi.
 
Türkiye’nin en güçlü sağlık ve eğitim gruplarından birisi olan Medicana ile iş birliği yaparak Ataşehir’deki merkezinde öğretime başlayan Fenerbahçe Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı 7 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi.
 
Dünya üniversitesi olma hedefiyle yola çıkan ve bu hedef doğrultusunda akademik ve fiziksel altyapısı tamamlanan Fenerbahçe Üniversitesi’nin camiamıza bir kez daha hayırlı olmasını diliyoruz.
 
Sözlerime son verirken; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşları başta olmak üzere bizlere Cumhuriyetimizi kazandıran ve ülkemizin bu günlere gelmesini sağlayan tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.
 
Cumhuriyet ile birlikte kazanılan değerler geleceğimizin, bağımsızlığımızın ve özgür düşüncenin temel taşlarıdır.
 
Bu vesileyle; Ülkemizin ve tüm Fenerbahçe camiasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!
 
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

Fotoğraf: Burak Saltık

 

Basın Fotoğrafları