KULÜP

Süper Lig Kulüplerinin Kadın Yönetim Kurulu Üyeleri yemekte bir araya geldi

01 Kasım 2019 Cuma 13:45

Türkiye Süper Lig Kulüpleri Kadın Yönetim Kurulu üyeleri İş Birliği Yemeği 31 Ekim 2019 Perşembe günü,  Ali Sami Yen Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe kulübümüzü temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan, Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Eda Fesci, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Eda Lermi Zorer katıldı.

Cumhuriyetimizin kuruluş haftasında gerçekleştirilen toplantı gündeminde Kadın Hakları konusunda öncü bir Dünya Lideri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün  izinden yürümek, ülkemizde ve Türk sporunda kadının hak ettiği şekilde yerini konumlandırmaya katkı sağlama konusu görüşüldü.

İlk kez bir araya gelen Yönetim Kurulu üyeleri sporun birleştirici ve tatlı bir rekabet olduğu konusuna özellikle parmak basmak istediklerini belirttiler. İlerleyen günlerde ortak projeler üretmek üzere iş birliği içinde biraraya gelmeye devam edeceklerini vurguladılar.

Türk kadınına Sporu 3 Y ‘’Yap, Yönet, Yaşat’’ sloganıyla seslenen üyeler ülkemizde ve Dünya’da Türk kadınının sesini  duyuracakları mesajını verdiler.
 

Basın Fotoğrafları