KULÜP

Taraftarımız Rıza Martaş Futbol A Takımımıza destek koşusunu tamamladı

20 Ocak 2019 Pazar 15:49

Futbol A Takımımızın bu sezon Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısındaki kötü gidişatı nedeniyle futbolcularımıza destek vermek amacıyla İzmir’den İstanbul’a koşan taraftarımız Rıza Martaş, bugün Kadıköy’ün simgelerinden biri olan Boğa heykeline ulaşarak bu koşusunu tamamladı.

Bir taraftar olarak farkındalık yaratmak ve sarı lacivertli renklere olan bağlılığını göstermek amacıyla 3 Ocak’ta İzmir’den başladığı koşusunun 17. gününde Kadıköy’deki Boğa heykeline ulaşan taraftarımız Rıza Martaş’ı, burada çok sayıda taraftarımız karşıladı. Taraftarlarımızın tezahüratları eşliğinde Boğa heykeline gelen Rıza Martaş kendisini bekleyen Fenerbahçelilerle fotoğraf da çektirdi.

Rıza Martaş: Herkes Fenerbahçe için bir şey yapabilir

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Rıza Martaş, “Öncelikle dün benim için çok güzeldi. Samandıra’daydım ve gerek yöneticiler, gerek hocamız, gerekse de futbolcularımız beni çok güzel bir şekilde karşıladı. Bir hayal kurmuştum ama hayallerimin çok üstünde bir şekilde karşılandığım için onore oldum. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, yöneticilerimize, futbolcularımıza, teknik heyete çok çok teşekkür ederim. Bir günüm daha vardı ve o gün bugündü. Özellikle de Bostancı’dan koşmaya karar verdim ki halkın içinden, Fenerbahçe taraftarının yanında geçtim. Fenerbahçe için koşarak bir şeyler yaptığım için mutluyum. Hem dostluğu hem de sportmenliği savunuyor oldum.  Şu an zor günler yaşıyoruz ama bir taraftar olarak herkesin şunu kendisine sorması gerekiyor: ‘Ben Fenerbahçe için ne yapabilirim?’ Herkes Fenerbahçe için bir şey yapabilir. Dostlar kendini zor günlerde belli eder, biz de zor gün dostuyuz, taraftarız. Elimden geldiğince ‘biz inandık, siz de inanın.’ diyorum. Emeği geçe herkese sonsuz teşekkürler.” dedi.

Açıklamalarının ardından taraftarımız Rıza Martaş, alanı dolduran Fenerbahçelilerle toplu halde fotoğraf çektirerek etkinliği noktaladı.

Fenerbahçe taraftarı İzmirli iş insanı Rıza Martaş, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, Van'dan İzmir'e iyilik köprüsü kurmak ve bu amaçla kurulan sivil toplum kuruluşları adına farkındalık yaratmak için koşmuştu. Martaş, 1830 kilometrelik yolu, 13 kent ile 56 beldeyi geçerek iki ayda tamamlamıştı.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları