KULÜP

Kulübümüzden emektar çalışanlarımıza plaket

27 Aralık 2018 Perşembe 15:31

Kulübümüz tarafından Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yılbaşı yemeğinde emektar çalışanlara plaket verildi. Organizasyona Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile kulüp çalışanları katıldı.

Gece, Fenerbahçe Koleji öğrencilerinden oluşan orkestrasının müzik dinletisi ile başladı. Sahneye çıkan Başkanımız Ali Koç ile Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan; herkesin yeni yılını kutlarken, kulüpte 10, 20, 30, 40 ve 50 yılını dolduran çalışanlara berat ve plaket verildi.

Önce 10 yılını dolduran kulüp çalışanlarının isimleri ekrana yansıtıldı. Daha sonra sahneye davet edilen 20 yılını dolduran çalışanlara plaketlerini Başkan Yardımcımız Mehmet Burhan Karaçam, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erol Bilecik, Turhan Şahin ve Simla Türker Bayazıt takdim etti.

30 yılını dolduran Fenerbahçe Beko malzemecisi Erkan Karaca, 46. yılını geride bırakan Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz ve tam 50 yıl deviren Sicil- Lisans Sorumlusu Mehmet Şimşek sırayla sahneye davet edildi. Her 3 isim için hazırlanan videolar izlettirildi.

Erkan Karaca, Murat Boyraz ve Mehmet Şimşek'e plaketlerini Başkanımız Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük birlikte takdim etti. Kulübümüze hizmet etmekten dolayı onur duyduklarını ifade eden emektar çalışanlarımız, Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza da bu jestten dolayı teşekkür etti.

Geceye katılan Fenerbahçeli sanatçı İlker Ayrık ile Fenerbahçeli şarkıcı Su Soley’e de plaket ve forma hediye edildi.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı-Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/