KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Kasım sayısı bayilerdeki yerini alıyor

07 Kasım 2018 Çarşamba 15:09

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 189 no’lu Kasım 2018 sayısı bayilerdeki yerini alıyor. Dergimizin bu ayki kapağında Galatasaray ile oynadığımız derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve tüm camiamızı yasa boğan taraftarımız Koray Şener var.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis ile sakatlığı öncesi sohbet ettik. Tyler Ennis'e tekrardan geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda çubuklu ile yeniden parkelerde görmeyi diliyoruz.

Erkek Voleybol Takımımızın bu sezon başında kadrosuna kattığı deneyimli pasör Ulaş Kıyak ile keyifli ve samimi bir röportaja imza atarken; 2 kez kanseri yenen milli atlet Batuhan Buğra Eruygun’la, hastalık sürecini, pistlere dönüşünü ve şimdiki hayallerini konuştuk.

Kadın Basketbol Takımımızın başarılı oyun kurucusu Giorgia Sottana ile hem İstanbul’u gezdik hem de basketbol konuştuk. Forma koleksiyoncusu taraftarımız İlker Alıcı da 150’den fazla formasıyla röportaj yaptığımız isimler arasında.

Bir başka taraftarımız Yurdagül Metin ise yakın zamanda kaybettikleri Fenerbahçeli babası Kemal Bey'i ve onun Fenerbahçe sevgisini duygu dolu ifadelerle kaleme aldı.
Dergimizin yazarları ise Kasım ayında kaybettiğimiz Kulübümüzün efsane isimlerinden Zeki Rıza Sporel, Fikret Kırcan, Galip Kulaksızoğlu ve Muhtar Sencer’i sizlere anlattı.

Olimpik şubelerdeki başarılarımız yine bu sayımızda yer buldu. Kulübümüzle ile ilgili diğer gelişmeleri de “Haber Turu” sayfalarımızda bulacaksınız.

Özel içerikler için; instagram.com/fenerbahcedergisi’ni takip etmeyi unutmayın.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları