KULÜP

2018 yılı Dernekler Toplantısı Başkanımızın katılımıyla yapıldı

17 Kasım 2018 Cumartesi 21:38

2018 yılı Dernekler Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı. Yeni yönetimimiz ilk kez derneklerimizle buluştu.

Başkanımız Ali Koç, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Turhan Şahin, Esra Nazlı Ercan, Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz ile Kulübümüzün tüm departman sorumluları organizasyona katıldı.

Yurt içinden 94 dernek başkanı ve sorumlu yöneticilerinin yer aldığı organizasyonda derneklerin işleyişi, yaptıkları çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan’ın sunumuyla başlayan toplantıda kürsüye çıkan Başkanımız Ali Koç, derneklerin Kulübümüz için önemine değindi ve Kulübümüzün, Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Birimi'nin yürüttüğü HeForShe programı ile yaptığı işbirliği için ayrı bir parantez açtı. Başkanımız, "Kongre üye sayısını arttırmamızın pek çok nedeni var. Bunlardan bir tanesi mali nedenler. Kulübün gelirleri ne yazık ki borçlarını karşılamıyor ve borç sarmalından çıkamıyorsun. Kulübün üye sayısı şu anda 33 bin. 5 bin vefat var ve 28 bin. Bu rakamları 40-50-60-70-80 bine kadar getirmek istiyoruz. Bu hem kaynak getirecek hem de demokrasiyi güçlendirecek. Fenerbahçe seçimlerinin daha adil şekilde yapılmasını sağlayacak" dedi. Başkanımız, derneklerimizden HeForShe projesini sahiplenmelerini de istedi.

Toplu fotoğraf çektirildi, Genel Sekterimizin doğum günü kutlandı

Başkanımız, konuşmasının ardından derneklerimizin kendisine takdim ettiği hediyeleri kabul etti ve dernek sorumlularıyla toplu fotoğraf çektirdi. Sonrasında toplantıda soru cevap kısmına geçildi. Derneklerin sorunları konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca etkinlikte Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan’ın doğum günü kutlandı.