KULÜP

Okul çocukları için Fenerbahçe takım otobüsüyle stadyum ve müze turu sürüyor

23 Ekim 2018 Salı 17:17

Kulübümüzün genç nesillere Fenerbahçe ruhunu, kültürünü ve tarihini aktarmak üzere başlattığı Fenerbahçe Futbol Takımı Otobüsü ile Stadyum ve Müze turu sürüyor. Turun beşinci misafirleri Nihat Çandarlı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri oldu.

Fenerbahçe Efsanesi ile mutlu bir gün geçirmesi amaçlanan Nihat Çandarlı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinden oluşan grup Fenerbahçe Futbol Takımı Otobüsü ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne getirildi. Konuklar özel rehberler eşliğindeki tur kapsamında, soyunma odaları, yönetim ve basın locaları, canlı yayın anlatım odası ve yedek kulübesini ziyaret etti.

KUPALARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Öğrenciler daha sonra Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi. Öğrenciler ve öğretmenleri, müzede Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun kupalarının önünde de fotoğraf çektirdi.

Kulübümüzün Kurtuluş Savaşı'na destek için silah kaçırma faaliyetlerini anlatan canlandırmaları da izleyen ziyaretçiler, müze rehberlerinden Fenerbahçe tarihiyle ilgili bilgiler edindi. Yaklaşık 1,5 saat süren Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu'nun sonunda öğrenciler, özel hazırlanmış katılım sertifikalarını aldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları