KULÜP

Okul çocukları için Fenerbahçe takım otobüsüyle stadyum ve müze turu’

30 Ekim 2018 Salı 13:19

Kulübümüzün genç nesillere Fenerbahçe ruhunu, kültürünü ve tarihini aktarmak üzere başlattığı Fenerbahçe Futbol Takımı Otobüsü ile Stadyum ve Müze turu sürüyor. Turun Ekim ayı içindeki son misafirleri Ayşe Çarmıklı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri oldu.

Ayşe Çarmıklı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, özel rehberler eşliğindeki tur kapsamında, Soyunma Odaları, Yönetim ve Basın Locaları, Canlı Yayın Anlatım Odası, Yedek Kulübesi gibi en merak edilen alanları gezerek Fenerbahçe kültürünü yakından görüp tanıma fırsatını yakaladı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Öğrenciler daha sonra Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi. Öğrenciler ve öğretmenleri, burada Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kazandığı 28 ulusal şampiyonluğun kupaları dahil çeşitli branşlarda alınmış ödülleri inceledi.

Kulübümüzün Kurtuluş Savaşı'na destek için silah kaçırma faaliyetlerini anlatan canlandırmaları da ilgiyle takip eden ziyaretçiler, müze rehberlerinden Fenerbahçe tarihiyle ilgili bilgiler edindi. Yaklaşık 1,5 saat süren Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu'nun sonunda öğrenciler, özel hazırlanmış katılım sertifikalarını da aldı.
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları