KULÜP

Başkanımız ve Yöneticilerimiz Sivas Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi

20 Ekim 2018 Cumartesi 16:08

Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz, Sivas Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Burada yeni Kongre Üyelerimizin formlarını imzalayan Başkanımız Ali Koç daha sonra yöneticilerimizle birlikte Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Bir restoranda organize edilen öğle yemeğine Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekili Semih Özsoy ve Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu ve Selahattin Baki’nin yanı sıra;  Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu Başkanımız Ali Koç’a üzerinde Sivas Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’nin bulunduğu bir plaket takdim etti. Başkanımız da Ergüder Sümbüloğlu'na, futbolcularımızın imzaladığı çubuklu Fenerbahçe formasını hediye etti.
Organizasyonda 3 temsilci üyemiz kongre üyeliğine geçerken; yeni 2 kongre üyemizin formlarını da Başkanımız Ali Koç imzaladı. Başkanımız daha sonra yeni Kongre Üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Ardından geçici olarak kullanılan dernek binasına geçen Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz, Sivas Fenerbahçeliler Derneği’ne 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından 100. yıl için hazırlanan ve kulübün tarihini anlatan 1119 numaralı Asr-ı Fener kitabını takdim etti.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları