FUTBOL

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaldeki rakibi; Yukatel Kayserispor 

24 Ocak 2023 Salı 14:42

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaldeki rakibi belli oldu. Futbol A Takımımız seri başı olarak yer aldığı kura çekiminde bir diğer Süper Lig ekibi olan Yukatel Kayserispor ile eşleşti. Fenerbahçemizin ev sahibi olacağı karşılaşma tek maç eleme sistemine göre 28 Şubat, 1 ve 2 Mart tarihlerinden birinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final  müsabakaları kura çekimi yapıldı. Turkuvaz Medya Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kura çekimine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Kura çekiminde Fenerbahçemizi temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki  yer aldı.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Çeyrek Final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Fenerbahçemiz, çeyrek finalde Yukatel Kayserispor’u elemesi halinde yarı finalde Demir Grup Sivasspor-Gaziantep Futbol Kulübü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Yarı Final 1. maçları 4, 5 veya 6 Nisan tarihlerinden birinde deplasmanda, Yarı Final 2. maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinden birinde ev sahipliğimizde oynanacak.

Basın Fotoğrafları