FUTBOL

Yöneticimiz Selahattin Baki ile yeni transferimiz Michy Batshuayi’den açıklamalar

02 Eylül 2022 Cuma 23:09

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile yeni transferimiz Michy Batshuayi, kendisini renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.

Yöneticimiz Selahattin Baki, “Aradığımız bir profildi. Hocamızla beraber geldiğinden beri bazı isimler üzerinde çalışıyorduk, kendisinin en çok istediği bir iki oyuncudan bir tanesiydi. İki tane İngiliz kulübüyle transfer rekabetine girdik, dün gece galip çıkmasını bildik. Ama kendisinin hakkını vereyim, güzel bir duruş gösterdi ve buraya gelmek istedi. Artık evi burası, evi Kadıköy! Bu seneki yapılanmamızda kadromuza çok büyük bir derinlik, çok büyük bir güç katacak. Hayırlı uğurlu olsun. Allah futbolcu şansı versin. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olsun.” şeklinde konuştu.

Yeni transferimiz Michy Batshuayi ise “Gerçek anlamda çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Aynı zamanda çok keyifli ve mutluyum. Bu ülkeye döndüğüm için, özellikle de bu camiaya, bu kulübe geldiğim için çok mutluyum. Benim açımdan çok önemli çünkü burada olmak kendimi fazlasıyla iyi hissettiriyor ve geldiğim andan itibaren de çok iyi karşılandım.” dedi.