FUTBOL

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, 6-0’lık Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi

16 Ağustos 2022 Salı 00:23

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, 6-0 galibiyetimizle tamamlanan Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Maçla ilgili Teknik Direktörümüz, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugünkü maçı kolaylaştırdılar. Bunun da anahtarı maça iyi başlamaktı. Maça çok iyi bir şekilde başladık; çok hızlı, tempolu ve sert. İlk 15 dakikada 1 gol bulduk ki 2 veya 3’ü de atabilirdik. Bugünkü hedefimiz kazanmaktı. Bunu elde ettik, güzel bir galibiyet aldık. Bugün rakibimiz Fenerbahçe forvetlerini durduramadı. Valencia, King gerçekten çok etkili ve hızlı oynadılar. Güzel bir galibiyet aldık.” dedi.
 
2 gol kaydeden Arda Güler’le ilgili de konuşan Jesus, “Arda genç bir oyuncu, henüz 17 yaşında. Daha öğreneceği çok şey var, çok gelişecek. Henüz üst seviye futbolcu seviyesinde değil ama önü çok açık. Üst seviyelere erişebilecek bir yeteneği var. Bugünkü maçta da girdiği kısa süre içerisinde çok fazla şey göstermeye çalıştı. Arda oynadığı zaman kendi futbolunu göstermek istiyor, bazen bir şeyleri tek başına yapmaya çalışıyor aldığı kısa sürede. Bugün de 20 dakika oynadı ve o sürede kendini göstermek istedi. Ben de ona bunu ifade ettim, ‘Kendini gösterme baskısı altında oynama.’ dedim. ‘Çok yetenekli bir oyuncusun, kendi futbolunu oyna.’ dedim. Çok yetenekli bir oyuncu, bugün de 2 gol attı. Aslında maça iyi başlamamıştı, dediğim gibi kendini gösterme telaşıyla biraz fazla tek başına oynamaya çalıştı. Fakat sonra toparladı ve güzel bir performans sergiledi, 2 gol attı. Arda’nın geleceği hiç şüphe yok ki çok parlak. Sadece Fenerbahçe’de değil, Türk milli takımında da.” ifadelerini kullandı.