FUTBOL

Futbolcularımız, Villarreal galibiyetini değerlendirdi

03 Aralık 2022 Cumartesi 22:12

Fenerbahçemiz, dostluk turnuvasının ikinci maçında LaLiga ekiplerinden Villarreal CF’yi 2-1 yenerken, maçın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Osman Ertuğrul Çetin: Taraftarlarımızın desteği bizi inanılmaz motive ediyor

Karşılaşmayı değerlendiren ve soruları yanıtlayan kalecimiz Osman Ertuğrul Çetin, “Hazırlık maçı da olsa taraftarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Her maçta final maçıymış gibi bizi oynatıyorlar. Onların desteği bizi inanılmaz motive ediyor. Altay ağabeye öncelikle geçmiş olsun diliyorum. İnşallah tez zamanda aramıza tekrardan döner. Altay ağabeyin bu durumuzu bizi üzüyor ama diğer taraftan baktığımızda da futbolun içinde bunlar var. Biz de bunun bilincindeyiz. Dolayısıyla her zaman kendimizi hazır tutmak durumundayız. Fırsat geldiğinde de elimizden geleni yapıyoruz.Hocamızla beraber bu arada (Dünya Kupası) çok sıkı çalışıyoruz. O yüzden Dünya Kupası öncesi ve sonrasındaki Fenerbahçe arasında fark olmayacak. Hatta daha iyi olarak devam edeceğiz.Kulübün altyapısından yetişen biri olarak bu benim hayalimdi. Taraftar desteği açıkçası beni çok mutlu ve onore ediyor. İnşallah onları bu şekilde sevindirmeye devam ederiz. Onlar da bizi aynı şekilde desteklemeye devam ederler” ifadelerini kullandı.  

İrfan Can Eğribayat: Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk maçımda bana çok güzel destek verdiler

Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan kalecimiz İrfan Can Eğribayat, “İlk maçımdı. Sabah uyandığımda inanılmaz heyecanlıydım. 3 köpeğim, 4 kedim var. Bütün stresimi onlarla oynayarak attım. Sonra tesise geldim. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İlk maçımda bana çok güzel destek verdiler. Bizim açımızdan her şey güzel gidiyor. Bu arada iki iyi takımla karşılaştık, iki maçı da kazandık. İnşallah böyle devam edebiliriz.
(Jorge Jesus) Kendisi inanılmaz detaycı. Bizim fark etmediğimiz o kadar çok noktaya dokunuyor ki zaten takım bu yüzden her geçen gün hatalarını azaltarak devam ediyor.   Dünyaca ünlü bir isim. En sevdiğim özelliği hiç kimseyi ayırmıyor. Altyapıdan gelen çocuğa da çok iyi kariyerli futbolcuya da aynı şekilde davranıyor. Bu da bizim açımızdan çok güzel. Her zaman sana forma gelebileceğini ve her zaman hocanın senin arkanda durabileceğini biliyorsun. Çok iyi bir hocayla çalışıyoruz. Bu da genç oyuncular için çok büyük fırsat.” dedi.
 
Serdar Dursun: Böyle iyi rakiplere karşı hazırlık maçı yapmak çok önemli

Takımımızın ilk golünü oyuncumuz Serdar Dursun ise, “Hazırlık süreci. Geçen hafta cuma çalışmalara başladık. İki zorlu maç yaptık. La Liga’nın iki iyi takımına karşı oynadık. Hazırlık maçı gibi değil, resmi maçlar gibi oynandı. Kıran kırana maçlar geçti. İki maçta da geri düşsek de kazanmasını bildik. Bu da takımın kalitesini de gösteriyor. Takımı tebrik ediyorum, herkes elinden geleni yapıyor, oynayan-oynamayan. Üstüne koyarak ilerliyoruz. Böyle iyi rakiplere karşı hazırlık maçı yapmak çok önemli. Uzun zamandan beri oynamamıştım. İki hazırlık maçında da ilk 11’de başladım. Bu maçta kendimi daha rahat hissettim. Oynaya oynaya insan kendini daha iyi hissediyor. İlk üç gün özellikle ağır antrenmanlar yaptık. Kasım ayında liglerin durması Dünya tarihinde bir ilk. Herkes artık bireysel anlamda profesyonel çalışıyor. Dinlenme fırsatı da oldu. Çoğu takımı bu süreç etkilemeyecek. Elimizden geleni yapacağız. Antalya’ya gideceğiz. Orada da iki hazırlık maçı yapacağız. Elimizden geleni yapıp, kupa maçıyla yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Oyuncularımızın FB TV'ye yaptığı açıklamaları ise videodan takip edebilirsiniz.