FUTBOL

Futbolcularımız, Rayo Vallecano maçını değerlendirdi

30 Kasım 2022 Çarşamba 22:54

Fenerbahçemizin dostluk maçında Rayo Vallecano’yu 3-1 yendiği maçın ardından oyuncularımız Ferdi Kadıoğlu ve Joshua King, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ferdi Kadıoğlu: Bugün de galip geldiğimiz için oldukça mutluyuz
 
Takımımızın üçüncü golünü kaydeden Ferdi Kadıoğlu, “Kısa bir arada vardı ve bu arada iyi bir şekilde çalıştık. Zorlu ve sıkı antrenmanlar yaptık. Bugün de galip geldiğimiz için oldukça mutluyuz. Şu an itibariyle mükemmel bir seviyede değiliz. En iyisi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
 
Yolumuza üç kulvarda devam ediyoruz ve tüm takım arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Fit kalmak durumundayız. Alabileceğimiz tüm kupaları almak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, burada olmaktan dolayı da mutluyum.
 
(Dünya Kupası’nda mücadele eden takım arkadaşları) Onlar için mutluyum. İyi performans ortaya koydular. Michy Batshuayi turnuvaya devam ediyor. İki takım arkadaşımızın gösterdiği performans Fenerbahçe açısından da iyi. Enner Valencia, şimdi dinlenmeyi hak etti. Onu da en yakın zamanda takıma bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Joshua King: İyi bir geri dönüş sergiledik

Uzun bir aradan sonra formasına kavuşan ve oyuna sonradan dahil olarak takımımızın ikinci golünü atan Joshua King, “Maçı çevirmek her zaman iyidir. Bu bir hazırlık maçı ama bu sezon baktığınızda çok da fazla maç kaybetmedik. Kaybettiğimiz maçlarda da 10 kişi kalmıştık. İyi bir geri dönüş sergiledik. Antrenman anlamında da iyi bir maç oldu. 9-10 haftalık süreç vardı, takımdan ayrı kaldığım.  Benim açımdan da iyi maç oldu. Pazar günü bir hazırlık maçımız daha var. Lig tekrar başlayana kadar en iyi şekilde hazırlanacağız.
 
Avrupa Ligi’nde grubumuzdan çıktık. Ligde lider konumdayız. Hedefimiz bu sene kazanabildiğimiz kadar kupa kazanmak. İyi bir kadromuz var. Herkes fit olursa bunu başarabileceğimize inanıyorum. Umarım Pedro’nun sakatlığı ciddi değildir. Bizim için önemli bir oyuncu. Hedefimiz şampiyonluk. Sene başında da bunu dile getirmiştik. Ben bu yüzden Fenerbahçe’ye geldim. Kupalar kazanmak istiyorum. Bugün oynadığımız maç hazırlık maçıydı. Bu maça antrenman gibi bakıyoruz, Trabzonspor maçıyla birlikte lige yüzde yüz hazır olabilmek için.” dedi.