FUTBOL

Fenerbahçemiz Kulüpler Birliği Vakfı’nın düzenleyeceği dostluk turnuvasında yer alacak

15 Kasım 2022 Salı 20:00

Futbol A Takımımız, Dünya Kupası  nedeniyle liglere verilen arada Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilecek dostluk turnuvasında LaLiga ekipleri Rayo Vallecano ve Villarreal ile maç yapacak.
 
Kulüpler Birliği Vakfı, dört yıldır iş birliği içerisinde olduğu LaLiga ile Katar'da gerçekleştirilecek Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada dostluk turnuvası düzenleyecek.
 
Kulübümüz ve Galatasaray'ın yanı sıra İspanya’nın LaLiga ekipleri Villarreal CF ve Rayo Vallecano’nun yer alacağı bu dostluk turnuvasıyla birlikte bugüne dek yapılan ortak çalışmalara bir yenisi daha eklenecek.
 
2019 yılında İspanya’nın Madrid kentinde Süper Lig Kulüp Başkan ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı 2 günlük çalıştay yapan Kulüpler Birliği Vakfı; yine 2019 yılında hazırladığı Lisans Talimatıyla alakalı yaptığı çalışmalar çerçevesinden LaLiga’nın kullandığı lisans talimatını incelemiş ve 2 günlük ortak çalışma yaparak tüm sistem detaylı olarak anlatılmıştı.
 
Üyesi olduğu Avrupa Ligler Birliği aracılığıyla Avrupa’daki liglerle iyi ilişkiler kuran Kulüpler Birliği Vakfı, iş birliği içerisinde olduğu LaLiga ile şimdi de Katar’da 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIFA Dünya Kupası arasında dostluk turnuvası düzenliyor.
 
Futboldan uzak geçecek sezon arasında futbolseverlere yönelik düzenlenecek turnuvanın programı şu şekilde:
 
30 Kasım Çarşamba saat 20.00
Fenerbahçe-Rayo Vallecano / Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

3 Aralık Cumartesi saat 16.00
Galatasaray-Rayo Vallecano / Ali Sami Yen Spor Kompleksi

3 Aralık Cumartesi saat 19.00
Fenerbahçe-Villarreal CF / Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi

6 Aralık Salı saat 20.00
Galatasaray-Villarreal CF / Ali Sami Yen Spor Kompleksi
 
Turnuva ile ilgili detaylar ve maç bileti bilgilendirmeleri ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.