FUTBOL

Futbolcularımız, Fraport TAV Antalyaspor maçını değerlendirdi

15 Ocak 2022 Cumartesi 21:46

Fenerbahçemizin, Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından futbolcularımız Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel ve Jose Sosa yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi.

Ferdi Kadıoğlu: Zaman içerisinde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum

Bireysel performansı ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ferdi Kadıoğlu, “Hocamız bugün beni sol bek olarak değerlendirdi. Ben de o pozisyonda en iyimi göstermeye çalıştım. Sonuç 1-1 oldu. İstediğimiz netice bu değildi. Kısa bir süredir yeni hocamızla beraber çalışıyoruz. Zaman içerisinde çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Maç içerisinde rakip kalede çok fazla şans üretemedik. Bu noktalara çalışmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Bright Osayi-Samuel: Hocanın istediklerini sahada uygulamak için daha sıkı çalışacağız

Karşılaşmayı değerlendiren Bright Osayi-Samuel, “Takım olarak iyi değildik. Daha iyisini göstermemiz gerekiyordu. Maçın başında nispeten daha iyi performans gösterdik. Sonrasında performansımız düştü. Bu sonuçtan dolayı mutsuzuz. Yeni bir hocamız geldi. Onunla çalışmaya devam ediyoruz.  Hocanın istediklerini sahada uygulamak için daha sıkı çalışacağız. Netice itibariyle takım içinde çok iyi oyunculara sahibiz.” dedi

Takım içinde ne eksik?’ sorusuna Osayi, “Benim açımdan bu soruya cevap vermesi zor. Takım içinde çok iyi oyuncular var. Kaliteli, tecrübeli ve genç oyunculara sahibiz. Daha iyi çalışmamız gerekiyor. Birbirimize inanmaya devam etmemiz gerekiyor. En iyisi olduğumuzu saha içinde birlikte göstermemiz gerekiyor. Yeni hocamızın uygulamak istediği fikirleri var. Bizler de çok çalışarak bu fikirleri uygulamamız gerekiyor. Maç maç ilerleyerek, mümkün olan derecede maçlardan galip ayrılmak istiyoruz.” yanıtını verdi.

Jose Sosa: Daha fazla efor sarf etmemiz ve daha iyi olmak için çalışmamız gerekiyor

Mücadeleye dair kısa bir değerlendirmede bulunan Jose Sosa, “Tabii ki bizim için üzücü oldu, özellikle de oyunun son bölümünde gol yemiş olmak üzücü. Kesinlikle üç puan almak istiyorduk ama maçın geneline baktığımız zaman beraberliğin adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Ama bizim şu anda pozitif düşünmemiz gerekiyor çünkü yeni hocamızla, yeni bir süreçteyiz. Daha çok çalışmamız, daha fazla efor sarf etmemiz ve daha iyi olmak için çalışmamız gerekiyor. Şu an içinde bulunduğumuz durumda ileriye bakmamız gerekiyor.” dedi.

Taraftarın yaptığı eleştiri ile ilgili yöneltilen soruyu Sosa şu şekilde cevapladı:

Normal karşılıyorum tabii ki. Sezon başından itibaren çok büyük beklentilerle başladılar, çünkü takımımızda gerçekten çok fazla büyük, çok iyi oyuncular var. Dolayısıyla bizim de bu durumdan bir an önce çıkmaya çalışmamız gerekiyor. Bu kulübün hak ettiği performansı gösterebilmemiz gerekiyor. Birazcık daha sabra ihtiyacımız var. Bu durumu değiştirebilmek için çok çalışacağız.”