FUTBOL

Attila Szalai’den maç sonu değerlendirmesi

17 Ekim 2021 Pazar 21:55

Futbolcumuz Attila Szalai, Süper Lig’in 9.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynadığımız mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Penaltı pozisyonunu değerlendirmesi istenen Attila Szalai, “Ben daha çok takımımla ilgili konuşmak istiyorum, hakemin verdiği kararla ilgili konuşmak istemiyorum. Bence zaten herkes pozisyonu gördü, herkesin de pozisyonla alakalı bir fikri olmuştur. Benim de tabii ki bir fikrim var ama bende kalsın, bunu ifade etmek istemiyorum. Bana göre oldukça netti pozisyon. Takımla ilgili konuşmak istiyorum; zor şartlarda oynadığımız bir maçtı fakat saha içinde iyi bir performans sergilediğimizi ve iyi savaştığımızı düşünüyorum ama maalesef olan oldu, bu hakem kararlarıyla ilgili, bu olanlarla ilgili konuşmak istemiyorum.” şeklinde cevap verdi.

Attila Szalai, sözlerini şu şekilde noktaladı:

Penaltı pozisyonundan sonra bence iyi performans sergilediğimizi de düşünüyorum. Sadece defans olarak bakmamak lazım, tüm takım olarak iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Sanırım 23.dakikaydı, o dakika itibariyle 10 kişi oynamak zorunda kaldık ve sahada inanılmaz bir efor sergilediğimizi düşünüyorum. Gösterdiğimiz performanstan ve mücadeleden dolayı gururluyum. Kaybetmiş olmamıza rağmen bunu söyleyebilirim. Ama biz ileriki haftalarda daha iyi çalışacağız, daha sıkı çalışacağız ve elde etmek istediğimiz sonuçları almaya devam edeceğiz.