FUTBOL

Zanka: Çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz

21 Eylül 2019 Cumartesi 22:33

Fenerbahçemizin, MKE Ankaragücü karşısındaki ilk golüne imza atan Mathias Zanka, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma hakkındaki görüşlerini paylaşarak sözlerine başlayan Mathias Zanka, "Bazen şans sizin yanınızda olabiliyor. 1-0 geriye düşmüştük ama 1-1'i bulmamızı sağlayan golü attığım için mutluyum. Çünkü takımım adına çok önemli bir goldü." dedi.

Takımımızın zamanla çok daha iyi bir seviyeye geleceğine olan inancını da paylaşan Zanka, "Genelde bu tarz şeyler olabiliyor takımımızda. Takım içinde çok fazla oyuncumuz var. Geçen hafta yaptığımız hatalardan memnun değiliz, bugün de kazanmayı bildik ama yediğimiz golden dolayı mutlu değiliz. Daha iyi olmak durumundayız, bunu hep beraber yapmaya çalışıyoruz. İleriki zamanlarda beraber oynayarak daha da güçlü olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 6.haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağımız karşılaşma ile ilgili görüşlerini de paylaşan başarılı futbolcu, "Dünyanın en önemli derbilerinden biri. Biz de yabancılar olarak buraya gelmeden önce derbinin önemini iyi biliyorduk. Daha iyi bir performans sergilemek için önümüzdeki hafta Galatasaray ile oynayacağız. Ofansif olarak iyi işler yapmamız lazım. Ben de derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum.  Takım olarak en iyisini yapmaya çalışacağız, umarım galip gelerek ayrılacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.