FUTBOL

Taraftarlarımızı, Futbol Ağırlama Paketleri’nin ayrıcalıklarıyla stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz

23 Eylül 2019 Pazartesi 13:55

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketleri’nin ayrıcalıklarıyla misafirlerimizi yeni sezonda da stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz.
 
Executive Box, Premium, Platin ve Gold Futbol Ağırlama Paketleri'nden satın alan taraftarlarımız, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin muhteşem atmosferinde MKE Ankaragücü maçını tribünden izledi.
 
Premium paket satın alan 2 taraftarımız aileleriyle birlikte Futbol A Takımımızın takım otobüsünü karşıladı ve ardından futbolcularımız Tolga Ciğerci ve Harun Tekin’le bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.
 
Öte yandan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile Turhan Şahin de maç öncesinde misafirlerimizle bir araya geldi. Misafirlerimizle yakından ilgilenen yöneticilerimiz, bir süre sohbet edip, bu özel günün anısına fotoğraf da çektirdi. Ayrıca doğum günü 21 Eylül Pazar olan bir misafirimiz için de sürpriz bir doğum günü pastası hazırlandı ve unutulmaz bir sürpriz yaşatıldı.
 
Ardından özel konsept ve sunumlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yedi ve ardından maçı izledi.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları