FUTBOL

MKE Ankaragücü maçında cezalı olan bloklar ile ilgili önemli bilgilendirme

17 Eylül 2019 Salı 17:17

Futbol A Takımımızın, ligin 3.haftasında Trabzonspor ile oynadığı maç ile ilgili PFDK tarafından kulübümüze gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiş; Takımımızın 21 Eylül 2019 Cumartesi günü MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçta cezalı olan bloklar açıklanmıştır.
 
“FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 01.09.2019 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan SPOR TOTO K, L, M, N, MİGROS TRİBÜNÜ K, L, M, N blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
 
Bu karar doğrultusunda;
 
1- Trabzonspor maçımızı, yukarıda geçen bloklarda izleyen taraftarlarımız MKE Ankaragücü maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.
 
2- Yukarıda açıklanan bloklarda kombine sahibi taraftarlarımız, kombinelerini 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 12.00’a dek passolig üzerinden istedikleri kişilere veya Kulübümüze devredebileceklerdir.

3- TFF, E-bilet genelgesinin 13. ve 14. Maddeleri doğrultusunda, maça giremeyecek olan ve 19 Eylül 2019 Perşembe günü saat 12.00’a dek biletlerini devretmeyen taraftarlarımızın biletleri, kulübümüz adına aynı tarih ve saat itibariyle diğer taraftarlarımız için satışa sunulacaktır.