FUTBOL

Hazırlıklar sürüyor

07 Eylül 2019 Cumartesi 12:49

Fenerbahçemiz, hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde A milli takımlarında yer alan oyuncularımızdan yoksun gerçekleştirilen idman, saat 11.00’da başladı. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Ümit milli takımdan dönen oyuncularımız Altay Bayındır ve Murat Sağlam da antrenmanda yer aldı. 

Fenerbahçemiz yarın Bursaspor ile hazırlık maçı yapacak
Futbol A Takımımız, milli maç arasında yarın Bursaspor ile hazırlık maçı yapacak.  Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’da başlayacak. Bu karşılaşma ülkemiz ve dünya çocuklarına farkındalık yaratmak adına oynanacak olup;  Lösev, Türkiye Down Sendromlular Derneği, Otizm Vakfı, ENSEV Fiziksel Engelli Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Bursa Yetimder, Bursa Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği, Bursa Özel Eğitim, Bursa Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Dernekleri’nden özel misafirler her iki takımın yedek kulübesinin arkasında oluşturulacak özel tribünlerde ağırlanacaktır.

Maç öncesi her iki camianın yöneticileri bu kurumları temsil eden değerli evlatlarımıza “Çocuk Farkındalığı” adına hediye ve plaket takdim edecek. Ayrıca maçın ilk dakikası tamamlanana kadar “Dünya Çocukları Farkındalığı” adına aralıksız alkışlanacaktır.

Fotoğraflar: Semih Bahadır 

Basın Fotoğrafları