FUTBOL

Altay Bayındır: Şampiyonluğa kilitlenmiş ve inanmış bir takımız

28 Eylül 2019 Cumartesi 23:12

Futbol A Takımımızın başarılı kalecisi Altay Bayındır, Galatasaray maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altay’ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
 
“Kaybetseydik de kazansaydık da bizim için değişen bir şey olmayacaktı. Şampiyonluğa kilitlenmiş ve inanmış bir takımız. Bu doğrultuda ilerliyoruz. Devamlılığımızı sahaya yansıtıp, önümüzdeki Antalyaspor maçında da en iyi skoru alıp yolumuza devam ederiz. Bugün sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galatasaray’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.
 
Bugün her maçta olduğu gibi yine 3 puan için mücadele verdik. Futbol bu, her zaman yenmek olmuyor. Bazen böyle maçlar da olabiliyor. Fazla takılı kalmadan önümüzdeki Antalyaspor maçına en iyi şekilde odaklanıp oradan alacağımız 3 puanla şampiyonluk yolunda en iyi adımlarla ilerlemek istiyoruz.
 
Her maç zordur, her maça iyi, konsantre olmak gerekiyor. Bu maç da o maçlardan bir tanesiydi. Benim de ilk derbimdi. Gayet keyifli güzel bir mücadele oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde devam ederiz.
 
Sahaya girdiğinde sahaya odaklandığın için tribünlere fazla takılmıyorsun, görmüyorsun, bakmıyorsun. Tabii Galatasaray taraftarının sesleri duyuldu ama ben daha çok Fenerbahçe taraftarının seslerini duydum. O yüzden onlara çok teşekkür ediyorum, bizleri son ana kadar sesleri yettiğince bağırarak desteklediler.
 
Her maçta hocalarımızla birlikte konuşuyoruz, maçla ilgili değerlendirmeler yapıyoruz. Bu maç da benim için geçmiş maçlardan bir tanesi gibiydi. Derbi olması tabii ki benim için bir etki olmadı. Her maça aynı şekilde konsantre olup her maçı aynı şekilde oynuyorum. Bu maç da o maçlardan biriydi.
 
Hocamız da, Emre ağabey de, Volkan ağabey de çok tecrübeli insanlar. Gerçekten hepsi büyük liderler, yönetmeyi çok iyi biliyorlar. Dolayısıyla bu maç tecrübesi çok fazla oldu. Bu maçı oynamış kişiler olarak gerekli söylemlerde bulundular. Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak. Bu maça da aynı konsantrasyonda, aynı disiplinde hazırlandık. Her maç bizim için önemli. Bu maç da derbi olmasına rağmen o maçlardan bir tanesiydi. Galip gelmek istedik ama olmadı.”