FUTBOL

Altay Bayındır: Daha fazla çalışıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz

02 Eylül 2019 Pazartesi 00:31

Kalecimiz Altay Bayındır, herkesin beraberlikten dolayı üzgün olduğunu ancak daha çok çalışarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini ifade etti.

Trabzosnpor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuşan başarılı file bekçisi, “Soyunma odasında herkes çok üzgündü. Tabii ki hepimiz üzgünüz ama bu bana göre bu sevindirici bir durum. Herkes şampiyonluğa sonuna kadar inanmış, adapte olmuş. Soyunma odasında herkesin başı yerdeydi, herkes üzgündü. İyi bir takım olduk. Kenetlenme içindeyiz. 3 puana çok yakındık, kaçırdık. Net gol pozisyonlarına girdik ama son vuruşu yapamadık. Trabzonspor’u da tebrik ediyorum. Daha fazla çalışıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Kişisel performansı ile ilgili de Altay, “Alıştım. Fenerbahçe büyük bir camia. Herkes sahipleniyor. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum çünkü her zaman beni desteklediler. Bundan sonra da böyle olacağına eminim. En iyi şekilde çalışıp, maçlarımıza en iyi şekilde konsantre olup puan ve puanlarla Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak istiyoruz. İnşallah bu yolda emin adımlarla gideriz.” diye konuştu.